Fantastická zvířata a kde je najít v kině uvítali VIP hosté i fanoušci v kostýmech

fantasticka_zvirata_a_kde_je_najit_2016_plakat_hlavniPodívejte se, kdo všechno přišel do kina na Fantastická zvířata a kde je najít.

 

Mlok Scamander (Eddie Redmayne) si sbalil svůj kufr plný tajemných tvorů a vydal se na cestu do New Yorku. Je ale Amerika na jeho příchod připravena? Na mudly, dle amerických zvyklostí na nečary, čeká setkání s několika kouzelnými tvorečky, kteří jsou pořádně čiperní. Mnozí z nich jsou navíc opravdu k zulíbání.

Velký návrat magického světa Harryho Pottera, do kterého nás před lety přivedla J. K. Rowlingová a premiéru nového fantasy dobrodružství Fantastická zvířata a kde je najít si nenechali ujít VIP hosté, fanoušci, mudlové i kouzelníci. Dokonce dorazil i Mlok Scamander, se kterým se s radostí vyfotografovala Michaela Tomešová (Doubravová) s manželem Romanem Tomešem. Přímo z Mlokova kufru nám zamávali Hanka Kynychová a Linda Finková s celou rodinou či moderátor Petr Vágner. Slavnostní promítání si nemohla nechat ujít ani velká milovnice filmů Monika Leová.

Foyer multika CineStar Anděl se navíc ocitlo i v obležení kouzelníků, které bezesporu všichni známe nejen z filmové, ale i knižní série. Kouzelnické hábity, hůlky či špičaté kloubouky se míhaly všude kolem nás. Pokud jste měli odvahu a riskli ukousnutí prstu, mohli jste si sáhnout na výtisk povinné školní četby Fantastická zvířata a kde je najít.

Poté, co si všichni přítomní vychutnali promítání prvního dílu nové fantasy série, se kouzelníci i mudlové přesunuli na párty do Tančícího domu, kde kapela hrála filmové melodie a podávalo se tematické občerstvení. To vše v magické atmosféře 20. a 30. let minulého století.

Jak to na slavnostní premiéře a večírku vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem FB profilu a již brzy i na krátkém videu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací