Sportovní dokument I Am Bolt v multikině Premiere Cinemas

premiere_cinemas_logo_red Do Premiere Cinemas přiběhne Bolt, Usain Bolt.

Blížící se Premiere Extra bude rychlé, pekelně rychlé. V pondělí 28. listopadu 2016 se totiž v multikině Premiere Cinemas v Praze, Olomouci i Teplicích bude promítat sportovní dokument I Am Bolt o muži, jenž se pyšní devíti zlatými olympijskými medailemi z Pekingu, Londýna a Ria de Janeira a mnoha rekordy v běžeckých disciplínách.

Co: Speciální projekce filmu I Am Bolt – Premiere Extra

Kdy: 28. listopadu 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

i_am_bolt_pc

Synopse filmu I Am Bolt: i_am_bolt_poster_pc

Usain Bolt, nejrychlejší muž na planetě a jedna z největších hvězd současnosti. ‚Jamajský blesk‘ definoval atletiku, jeho aura však dalece přesahuje oblast sportu. Muž, který se stal inspirací pro celé generace, poprvé nechá nahlédnout do svého soukromí v dokumentu, který mapuje rok a půl života globální ikony během příprav na letní olympiádu v Riu.

Z běžecké trati známe Boltův soustředěný výraz, široký úsměv i typické vítězné gesto. Film I Am Bolt jde dál. Odhaluje, kdo je ve skutečnosti muž, který má na kontě devět zlatých olympijských medailí z Pekingu, Londýna a Ria de Janeira, držitel světových rekordů v několika běžeckých disciplínách a mimo jiné také miláček fanoušků ostravského závodu Zlatá treta.
Běžecká legenda poskytla filmařům během natáčení neomezený přístup do svého života a těm se podařilo vykreslit Usaina Bolta jako syna, přítele i týmového hráče. Uvidíme, jak se vyrovnává s nezdary a jak zdolává sportovní výzvy, ale i to, jak odpočívá a čerpá síly mezi nejbližší rodinou a přáteli. Díky řadě záběrů, které natáčel sám slavný sprinter během perných tréninků i mezinárodních závodů, film skládá kompletní obrázek fenoménu jménem Bolt.

Režie: Benjamin Turner, Gabe Turner

Premiéra v ČR: 28. 11. 2016 (Aerofilms )

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací