Filmoví fanoušci v kostýmech vyrazili do multikina Premiere Cinemas v Praze na Rogue One: Star Wars Story

premiere_cinemas_logo_redStalo se nedávno v blízkém multikině…

Již pošesté se to v pražském multikině Premiere Cinemas hemžilo filmovými postavami. Na speciální promítání dorazily desítky fanoušků hvězdné série Star Wars. Při příležitosti premiérového uvedení akčního sci-fi dobrodružství Rogue One: Star Wars Story se ve foyer kina sešli nejen zapálení nadšenci, ale i členové skupiny Rebel legion a Czech Garrison 501st Legion, která má licencované kostýmy světovou společností budující Star Wars kostýmy. “Jsme nadšenci, máme rádi film a takový prožitek – vidět film očima postav – nás baví a spojuje”, prozradil Honza Zmeškal, organizátor akce.

Partička vybavená holemi, světelnými meči, kápěmi a samozřejmě Silou se posilnila popcornem a usadila se v jednom ze sálů moderního multikina a netrpělivě čekala na několik prostých, ale silných slov „Kdysi dávno v předaleké galaxii…“, které odstartují již osmý hvězdný výlet, tentokrát s novými hrdiny, kteří stojí na prahu velkého úkolu, a to nasadit vlastní životy a najít plány Hvězdy smrti.

Jak to na projekci plné propracovaných kostýmů vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu a již brzy na krátkém videu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací