Soutěžte s filmem Labyrint v multikinech Cinema City

 [singlepic id=1510 w=120 h=120 float=left] Zajděte si na film Labyrint do Cinema City a zkuste svoje štěstí v soutěži.

 

Do českých kin dorazí 12. 1. 2012 film režiséra Tomáše Houška Labyrint. Pokud si na něj během premiérového víkendu, tedy 12. – 15. 1. 2012,  zajdete do multikina Cinema City, můžete se zůčastnit soutěže o zájezdy od jazykové agentury INTACT. Služeb této jazykové agentury využily i známé tváře jako jsou Yvetta Blanarovičová, Jiří Mádl, Tereza Voříšková nebo i představitelka právě z filmu Labyrint Lucie Vondráčková.

 

Co: Soutěž s filmem Labyrint

Kdy: 12. 1. – 15. 1. 2012

Kde: Cinema City Praha – Nový Smíchov, Flóra, Slovanský [singlepic id=1673 w=320 h=240 float=right]Dům, Brno – Velký Špalíček, Olympia, Plzeň, Pardubice, Liberec

Za kolik: dle platného ceníku

Podrobnosti: Cinema City

 

Oficiální synopse Labyrint:

Představte si, že právě teď a přímo pod vámi je někdo ztracený v podzemí a zoufale volá o pomoc. Skupina čtyř lidí se snaží najít legendární katakomby staré Prahy, jejich výprava do labyrintu středověkých chodeb se ale změní v boj o holý život. Je nebezpečnější nepřesná mapa nebo dávné tajemství? V hlavní roli mystického thrilleru Labyrint ukáže překvapivou tvář Lucie Vondráčková.

 Ambiciózní Renata točí reportáž o mystice v současné době, navštěvuje rituály satanistů a náhoda ji nakonec zavede k legendě o dávných chodbách v podzemí staré Prahy. V domě, jehož sklepení by mohlo být bránou do tajemného labyrintu, se začnou  ztrácet lidé. Jakoby se v podzemí pod domem cosi probudilo k životu.

 Pověst o středověkých katakombách a další stopy o ní vtáhnou do děje i mladého historika a Renatina bývalého přítele, experta na statiku sklepů a Renatinu exotickou spolubydlící Kiaru. Pod sklepem domu opravdu objeví další skryté chodby a v honbě za senzačním objevem se je na vlastní pěst rozhodnou prozkoumat.

 Romantické dobrodružství trvá ale jen chvíli. Nekonečný a nepřehledný Labyrint chodeb bez konce budí hrůzu a skupině brzy nezbývá než zoufale volat o pomoc a začít bojovat o holý život. Teprve v podzemí se navíc ukáže, že každý ze „ztracených“má své důvody, proč se tam vydal. Je nebezpečnější nepřesná mapa nebo jedno dávné tajemství? Co se v Labyrintu skrývá? Je jisté, že odpovědí se nedožijí všichni.


 

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací