Rammstein: Paris v multikině Premiere Cinemas v rámci cyklu Premiere Extra

premiere_cinemas_logo_red Premiere Extra nám přináší další luxusní hudební zážitek.

 

Máte chuť na temnou kontroverzní pohádku a benzínem načichlou show? Obojí nabízí koncertní film Rammstein: Paris, který můžete zhlédnout ve čtvrtek 23. března 2017 v multikině Premiere Cinemas v Praze, Olomouci a Teplicích v rámci cyklu Premiere Extra. Hudební orgie, které natočil režisér Jonas Åkerlund, započnou v 19:00 hodin.

Co: Speciální projekce Rammstein: Paris – Premiere Extra

Kdy: 23. března 2017

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

Synopse Rammstein: Paris:

Zachytit ve filmu koncertní show kapely Rammstein je téměř nemožné. Slavní metalisti z Německa posouvají vizuální laťku s každým dalším unikátním vystoupením výš a výš. Renomovaný švédský režisér Jonas Åkerlund se o to pokusil a na kameru zachytil pařížský koncert z března roku 2012. Halu Bercy tehdy zaplnily tisíce fanoušků, jež se staly svědky neopakovatelné podívané. Koncertní film Rammstein: Paris je hostinou pro smysly, je to temná kontroverzní pohádka a benzínem načichlá show, jejímž podtitulem by mohlo být ‚nezkoušejte to doma‘.

Režie: Jonas Åkerlund

Hrají: Richard Kruspe, Paul Landers, Till Lindemann, Flake Lorenz, Oliver Riedel, Christoph Schneider

V kinech od: 23.03.2017 (Aerofilms)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací