Evropskou premiéru Pobřežní hlídky / Baywatch si nenechal ujít David Hasselhoff, Dwayne Johnson, Zac Efron či Priyanka Chopra

V berlínském Sony Centru se konala plážová párty.
 
 
 
K nám sice dorazí remake Pobřežní hlídky (v originále Baywatch) až za dva týdny, ale v sousedním Německu už se mohou kochat vypracovanými těly a hluboce vykrojenými červenými plavkami. V Berlíně se v úterý 30. května 2017 konala evropská premiéra s opravdu hvězdnou delegací. Na své si přišli nejen muži a ženy, ale i milovníci původního seriálu.

Kdo zavítal do velkorysého prostředí berlínského Sony Centra, měl pocit, že se ocitl na nefalšované plážové párty. Pořadatelé slavnostní evropské premiéry zasypali celé náměstíčko jemným pískem a kolem ústředního jezírka rozestavěli plážová lehátka. Nechyběl ani DJ, bar a neodmyslitelná strážní věž ověšená typickými plováky. Nyní už nezbývalo nic jiného, než si počkat na hereckou delegaci.

Říká se, že dámy mají přednost. Úsměvy na všechny strany rozdávaly Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach i bouřlivými ovacemi přivítaná Priyanka Chopra. Pozadu nezůstali ani pánové. Chybět samozřejmě nemohl režisér Seth Gordon s ústředními mužskými hrdiny. Mladinký Jon Bass se na červeném koberci zatím otrkává, ale dva alfa samci Dwayne Johnson a Zac Efron se vřele zdravili se všemi přítomnými. The Rock nezapomněl na svůj charakteristický pozdrav ještě z dob wrestlingu. Velkým překvapením se stal David Hasselhoff, bývalý představitel Mitche Buchannona, s krásnou manželkou Hayley Roberts.

Jak to na evropské premiéře Pobřežní hlídky vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací