Plnohodnotný trailer Hurvínek a kouzelné muzeum nám ukáže i Máničku, Žeryka a Spejbla

„Cháchá,“ Hurvínek bude lumpačit v kinech.
 
 
 
Konec letošních prázdnin bude pro všechny kluky a holky mnohem příjemnější, protože do kin vstupuje nové filmové dobrodružství ušaté loutky – Hurvínek a kouzelné muzeum. Ono, když váš tatínek pracuje jako hlídač v muzeu a jmenujete se Hurvínek, je o zábavu postaráno. O to víc, když se k tomu přichomýtne Mánička s Žerykem.

Producent a hlavní režisér Martin Kotík s výtvarník Martinem Zahradníkem pracovali na Hurvínkovi a kouzelném muzeu celých sedm let a slibují, že na nás čeká jedinečná 3D podívaná. A abychom byli spokojeni nejen po stránce příběhové, ale i vizuální, radili se tvůrci i s Divadlem Spejbla a Hurvínka. „Klíčové pro vývoj celého projektu bylo, aby se s ním od počátku ztotožnili ti, kteří jsou pokračovateli legendární tradice v dnešním Divadle Spejbla a Hurvínka. Bez jejich podpory bychom si nedokázali film představit,“ prozradil Martin Kotík.  

V rolí hlasů animovaných postaviček se představí Martin Dejdar, Petr Rychlý, Ota Jirák, Vilém Udatný či Jiří Lábus. V roli Máničky uslyšíme nedávno zesnulou Helenu Štáchovou. „Jsem vděčný osudu, že Helenka stihla namluvit všechny dialogy Máničky i paní Kateřiny,“ vzpomíná režisér snímku.

 

Premiéra v českých kinech je naplánovaná 31. srpna 2017.
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací