Hvězdy zářily na červeném koberci 52. MFF Karlovy Vary před hotelem Thermal

V hledáčku desítek fotoaparátů se vedle Umy Thurman a Caseyho Afflecka ocitli i další zahraniční i čeští hosté.
 
 
 
Předpovědi počasí se naštěstí mýlily a všichni hosté slavnostního zahájení 52. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary se po červeném koberci před hotelem Thermal prošli suchou nohou a za svitu sluníčka. Jako první z přistaveného vozu vystoupil ředitel festivalu Jiří Bartoška s manželkou, a mohlo se začít. Po rudě zbarveném běhounu ho následovaly desítky vzácných hostů.

Herce Miroslava Donutila doprovodila manželka Zuzana, herečky Eliška Křeňková a Jenovéfa Boková vešly do Thermalu bok po boku, a doslova nepřehlédnutelná byla herečka Jitka Čvančarová s tanečníkem Petrem Čadkem. Chybět nemohly ani sestřenice Martha Issová a Klára Issová či Aňa Geislerová. Mladinkou Annu Fialovou podpořil na zahajovacím večeru její přítel Jared Doreck. Podobné šaty na koberec vynesly herečka Zuzana Stivínová a modelka Karolína Kurková, které dělal doprovod Janek Bartoška. Bouřlivý ovacím se po vystoupení z limuzíny těšili i modelka Daniela Peštová a hudebník Palo Habera. Andrea Verešová zapózovala v odvážných zelených šatech ve foyer Velkého sálu.

A jak se říká, to nejlepší na konec. Jedni z posledních příchozích byli Uma Thurman, kterou dokonce střežily její tři děti Maya Thurman-Hawke, Levon Roan Thurman-Hawk a Luna Thurman-Busson. Pánové zářili po boku krásných žen. Hudební skladatel James Newton Howard dorazil do Karlových Varů s manželkou a herec Casey Affleck s herečkou Florianou Lima.

Jak to na červeném koberci před hotelem Thermal vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací