Druhá polovina 52. MFF Karlovy Vary přinesla Křižáčka, Lajnu, autogramiádu Zahradnictví a mnoho dalšího

Piškula, Roden, Sokol či Hřebejk nesměli letos v lázeňském městečku chybět.
 
 
 
I když v Karlových Varech během filmového festivalu panovaly horké letní dny, podívali jsme se i na ledovou plochu. V tamním párty stanu se totiž představoval nový seriál Lajna, jenž nás seznámí s talentovaným hokejistou Patrikem Hrouzkem. Mladého sportovce si zahrál vítěz televizní soutěže Star Dance a čerstvý absolvent pražské konzervatoře Zdeněk Piškula. Pokud vás zajímalo, jak probíhalo samotné natáčení, podívejte se na krátký video-rozhovor na našem YouTube kanálu ČK LIVE. V dalších rolích osmidílného seriálu podle scénáře Petra Kolečka se představí Hana Vagnerová, Marek Taclík, Norbert Lichý a Petra Špindlerová s Jiřím Langmajerem v rolích rodičů hlavního hrdiny.

Chybět nemohlo ani historické drama Křižáček, které ve Varech slavnostně představila bohatá delegace v čele s režisérem Václavem Kadrnkou, herci Karlem Rodenem, Aleš Bílíkem či kostýmní výtvarnicí Katarínou Štrbovou-Bielikovou. Samozřejmě nesměla chybět ani tisková konference, na které Roden například prozradil, že během natáčení ubral na svém hereckém projevu. Že se tento tah vyplatil, se projevilo i během závěrečného ceremoniálu, ze kterého si film Křižáček odnesl Křišťálový glóbus.

Na kolonádě se sešli i herci a herečky z filmové trilogie Zahradnictví, kteří se přišli pozdravit s návštěvníky festivalu a rozdat nespočet cenných autogramů. Na Ondřeje Sokola, Martina Fingera, Kláru Melíškovou, Lenku Krobotovou a Sabinu Remundovou bedlivě dohlížel režisér trilogie Jan Hřebejk.

Jak vypadala druhá polovina MFF Karlovy Vary, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací