Moët party rozzářila 52. MFF Karlovy Vary

Peštová, Bartoška, Krainová či herečky Schneiderová a Pauhofová si lámali hlavu s tématem „Light up the now“.
 
 
 
Jako každý rok, ani letos nesměla chybět párty oficiálního šampaňského Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, a to tzv. Moët party. Témeř každý vážený host festivalu se chce projít po červeném koberci a vyfotografovat se před tematickou fotostěnou se skleničkou luxusního nápoje Moët & Chandon v ruce. I tentokrát se museli herci, herečky, modelky, filmoví tvůrci a další pozvaní lámat hlavu s originálním dress codem.

Co myslíte, poprali se s „Light up the now“ lépe herci a herečky (Jitka Schneiderová, Táňa Pauhofová, Jiří Dvořák, Štepánka Fingerhutová, Jakub Kohák …), módní návrhářky a stylisté (Beata Rajská, Natali Ruden, Filip Vaněk …) či modelky (Simona Krainová, Daniela Peštová, Andrea Verešová …)? Nebo více kreativity projevili hosté s jinou profesí?

Jak to dámám a gentlemanům na Moët party s tématem „Light up the now“ slušelo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu a na krátkém videu na našem YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací