Na slavnostní premiéru animáku Hurvínek a kouzelné muzeum dorazil i hlas hlavního hrdiny

V multikině Anděl zaznělo Hurvínkovo „cha, chá“.
 
 
 
Hurvínek, Mánička, Spejbl a další oblíbené loutky se dočkaly 3D animace a celovečerního filmu v režii Martina Kotíka a Inny Jevlannikové. Pohádka Hurvínek a kouzelné muzeum svoje tažení českými kiny odstartovala na výbornou, protože během premiérového víkendu ji vidělo 56 562 diváků. Z prvního místa návštěvnosti v kinech tak dokonce sesadila i film Jana Svěráka a Zdeňka Svěráka Po strništi bos.

Slavnostní uvedení dlouho očekávaného projektu se proto neobešlo bez vzácných hostů a tvůrčí delegace. Do multikina CineStar Anděl dokonce přišel Hurvínek v životní velikosti. Jeho hlas, Martin Dejdar samozřejmě nesměl chybět. Oblíbený herec se nenechal dřevěným rošťákem zahanbit a od fotostěny do sálů odjel na modré koloběžce.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací