YouTubeři Pedro, Shopaholic Nicol, Kovy, Gabrielle Hecl a A Cup of Style se vydali na turné s filmem Nejsledovanější

Celovečerní vlog Nejsledovanější hlásí nástup.
 
 
 
Režisér Jiří Sádek byl se svým týmem v patách pětici nejznámějších českých YouTuberů a nasbíral čtyři sta hodin materiálu, který přetvořil do celovečerního dokumentu Nejsledovanější. Kluci a holky se seznámí se svými oblíbenci ještě mnohem více a rodiče zjistí, koho jejich děti sledují každý den na mobilních telefonech, tabletech a počítačích.

Partička ve složení Pedro, Shopaholic Nicol, Kovy, Gabrielle Hecl a A Cup of Style se vrhla nejen do natáčení, ale i přiblížení filmu divákům, na plno a absolvovala šňůru předpremiérových projekcí spojených s autogramiádou. A tu pražskou jsme si samozřejmě nemohli nechat ujít. Nejdříve šestice YouTubehrdinů absolvovala setkání s novináři a poté se přesunula do obchodního centra a tamního multikina CineStar. Na podpis, objetí a fotografii čekala nekončící řada fanoušků a fanynek.

 

 

Jak to na tiskové konferenci, autogramiádě a pražské předpremiéře vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací