Gabriela Míčová, Ondřej Sokol, Aňa Geislerová a další pokřtili DVD a audioknihu Zahradnictví

Zahradnictví: Rodinný přítel vychází na DVD a celou trilogii si můžeme poslechnout prostřednictvím audioknihy.
 
 
 
Gabriela Míčová, Martin Finger a Ivan Lupták nás provedou nejnovější verzí Zahradnictví, a to audioknihou, kterou s chutí namluvili. Po klasické papírové knize Petra Jarchovského si tak můžete vychutnat rodinnou ságu pokrývající plochu dvaceti let prostřednictvím hlasů filmové Ely, Jindřicha a Mirka.

Audioknihu, která právě teď vychází, přišla pokřtít opravdu hvězdná filmová rodinka. Na střechu Paláce Lucerna dorazili Jan Hřebejk, Jiří Macháček, Aňa Geislerová, Sabina Remundová a celý houf dětských herců. Samotného křtícího aktu se chopil autor knížky Petr Jarchovský a herečka Gabriela Míčová, kteří audioknihu polili lepidlem.

Vzhledem k tomu, že již za dva týdny do kin vstoupí druhý díl trilogie Zahradnictví s podtitulem Dezertér, rozhodli se tvůrci připomenout nám Rodinného přítele prostřednictvím DVD. Ještě horkého disku z továrny se chopila ústřední dvojice úvodního snímku, a to rodinný přítel osobně s tváří Ondřeje Sokola a herečka Aňa Geislerová, kteří DVD Zahradnictví: Rodinný přítel pokropili šampaňským.

Jak to na slavnostní akci trilogie Zahradnictví vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací