Twilight sága: Rozbřesk 2. část (2012)

Režie:
Premiéra v ČR: 15. 11. 2012 ()

Synopse: Závěrečná část světoznámé upírské ságy nás naposledy zavede do světa, kde upíři a vlkodlaci bojují nejen o svou lásku, ale i o vlastní životy.

Novorozená upírka Bella a její manžel Edward mohou být konečně navždy spolu a šťastní, ale příchod jejich pozoruhodné dcery Renesmee uvede do pohybu nebezpečný řetězec událostí, které pro ně mohou skončit katastrofou. Rodina Cullenových se ale rozhodne bojovat a kontaktuje přátele z celého světa, aby spojili své síly a postavili se vládnoucímu rodu Volturiových. Velkolepá bitva, kde vítězství může vše změnit, právě začíná.

Napínavé a romantické pokračování filmu Rozbřesk vám připomene proč se Twilight sága stala fenoménem a ukradla srdce dívkám a ženám po celém světě.

Recenze:
Troufám si ale tvrdit, že v druhé části Rozbřesku si najdou oba nevraživé tábory svoje. Pokud patříte ke skalním odpůrcům a odejdete z kina cca o 20 minut dříve, dočkáte se i vašeho happy endu. Ale nerada bych prozradila více, než je opravdu nutné. Již na první pohled je vidět, že se tvůrci chtěli zavděčit ženskému, ale i mužskému publiku. Nádherné červeno-bílé zpracování úvodních titulků vám něžně připomene to, co se stalo na konci jedničky. Dívky dostanou svoji várku polibků, něžných slovíček, zamilovaných doteků a neodmyslitelnou porci odhalené kůže obou hlavních hrdinů.

(photo&video: )

Video



Galerie


Články k filmu

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací