Na pomerančovou marmeládu a slavnostní premiéru Paddington 2 vyrazili VIP hosté

Slaďoučké promítání Paddington 2 se nenechala ujít Markéta Hrubešová, Denisa Pfauserová či Genny Ciatti.
 
 
 
Pamatujete si na medvídka Paddingtona? Před třemi roky se přestěhoval do Londýna a zažil tam neskutečné dobrodružství. Tentokrát se oblíbená postavička v modrém kabátu a červeném kloboučku vrací jako plnohodnotný a pracující obyvatel hlavního města Anglie šetřící na dárek pro svoji tetu k narozeninám. Dárek se ovšem ztratí a velké pátrání po zloději může začít.

Všichni fanoušci Paddingtona moc dobře vědí, že tento tvoreček nikdy nevychází z domu bez záložního sendviče s pomerančovou marmeládou. Tato slaďoučká pochoutka nesměla chybět ani na slavnostní premiéře komedie Paddington 2 v multikině CineStar Anděl. Nejen pokračování pohádkového příběhu, ale i vůně exotického ovoce přivábila do kina známé tváře.

Promítání si nenechala ujít Markéta Hrubešová s dcerkou, Lucie Dvořáková (známá jako DJ Lucca) se syny, pohádková princezna Denisa Pfauserová či zpěvačka a herečka Genny Ciatti.

 

 

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací