Internetová televize Stream.cz zve na posezení do Krmelce u Muflona

Pobavte se u sociologické sondy do života zvířat po boku Pavla Lišky, Tomáše Jeřábka a Pavla Šimčíka.
 
 
 
Zimní večery jsou dlouhé a studené. Internetová televize Stream.cz se rozhodla nadělit nám v předvánočním čase nový komediální seriál v režii Milana Šteindlera. Krmelec u Muflona nás seznámí se Zajícem, Medvědem a Muflonem (hrají Pavel Liška, Tomáš Jeřábek a Pavel Šimčík), kteří nám nabídnou sociologickou sondu do života zvířat prostřednictvím ne vždy slušných bajek pro dospělé.

„S nápadem přišli Robert Geisler a Milan Kuchynka, kteří navštěvují bistro U Veselé kozy a usoudili, že chování tamních štamgastů silně připomíná povahové rysy zvířat. Na základě odpozorovaných situací pak vytvořili autentickou paralelu odehrávající se ve zvířecím světě,“ říká Lukáš Záhoř, šéfproducent internetové televize Stream.cz.

Letošní zima navíc přinese i druhou řadu kontroverzního animovaného projektu Mrazivá tajemství či reportérský pořad Dělníci duše. Ochozeny nebudou ani děti, na které během Vánoc čekají večerníčkové Příběhy z lednice.

Foto: Stream.cz 

 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací