Dámský klub (2018)

Režie:
Premiéra v ČR: 24. 5. 2018 ()

Synopse: ​Životní inspiraci občas najdete na těch nejnepravděpodobnějších místech.

Čtveřici dlouholetých kamarádek pojí kromě pevného přátelství společná záliba v knihách. Pravidelně se scházejí ve svém dámském knižním klubu. Jednoho dne se ponoří do lechtivě erotického románu Padesát odstínů šedi.

Tahle volba se ukáže jako více než inspirativní…

Recenze:
Romantické komedie nejsou jen pro dvacetileté! To dokazuje snímek o nerozlučných kamarádkách: ovdovělé Diane (Diane Keaton), nespoutané Vivian (Jane Fonda), opuštěné Sharon (Candice Bergen) a hyperaktivní Carol (Mary Steenburgen). Pravidelně se schází, aby se podělily o knižní tipy. Když se dostanou k erotickému bestselleru Padesát odstínů šedi, rozhodnou se, že je načase si života ještě pořádně užít. Od těchto vyzrálých žen už nikdo nic neočekává, a už vůbec ne to, že by si chtěly dopřát romantiku a sexuální hrátky. A proč ne? Měly by jen hlídat vnoučata a čekat na smrt? To rozhodně ne, protože láska a zábava nejsou jen pro mladé.

(photo&video: )

Video



Galerie


Články k filmu

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací