Jaro na České televizi strávíme ve společnosti talk show Václava Kopty, Strážmistra Topinky či Rapla

Těšit se můžeme na smích, napětí i lekci z historie.
 
 
„Pro první polovinu příštího roku jsme natočili sérii výjimečných původních projektů, na kterých jsme spolupracovali s režiséry, jako je Jan Hřebejk, Jan Prušinovský, Miroslav Krobot, Viktor Tauš nebo Jan Pachl. Důraz jsme tentokrát kladli na originalitu, na původní české látky a specifický humor, což se projeví především v seriálech Most! a Zkáza Dejvického divadla. Navíc na jaře představíme dva původní spin-offy České televize, tedy seriály, ve kterých hlavní roli hraje postava, jež se už ve vedlejší úloze objevila v některém z předešlých pořadů. Odvysíláme tak druhou řadu Rapla, ale i Strážmistra Topinku, což je celosvětově první formát navazující na Doktora Martina. Dalším výrazným rysem následující sezony je zasazení nových projektů do reálií českých regionů, Ústecka, Beskyd, Mostu nebo do okolí Olomouce,“ říká generální ředitel České televize Petr Dvořák.

Každou neděli večer nám Václav Kopta představí trojici hostů v Koptashow. Známé tváře se zapotí pod přívalem ožehavých otázek, odhalených trapasů či fotografií z dětství. Bavit se budeme i v pondělí, a to prostřednictvím seriálu Most! s podtitulem „Mají se rádi, ale ještě o tom nevědí“. Každý pátek se do služby vrací Strážmistr Topinka, postava ze seriálu Doktor Martin, jenž každé vyšetřování prožívá jako velkou kauzu.

Ochuzeni nebudeme ani o „morouse s něžnou duší“. Seriál Rapl II s Hynkem Čermákem v hlavní roli nás tentokrát zavede do Ústí nad Labem. Cyklus Detektivové od Nejsvětější trojice se na jaře uzavře posledními dvěma minisériemi.

Jaro na České televizi nabízí i deset filmových premiér. Vidět jsme již mohli Jana Palacha či filmového Doktora Martina. Dále se můžeme těšit na Hmyz surrealisty Jana Švankmajera, romantický thriller Hastrman, animovaný sci-fi muzikál Lajka, tragikomickou road movie s Jiřím Menzelem Tlumočník, 8 hlav šílenství s Anetou Langerovou či film z prostředí urban parkouru Ani ve snu!.

Jak to vypadalo na jarní tiskové konferenci České televize, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací