Filmové události #47/19: Je tu nový trailer k muzikálu Cats a chystá se i ten k Black Widow

A co dalšího kromě toho chystá Marvel?
 
 
Muzikál Cats nabídl již druhou ukázku. Tvůrci z marvelu pak lákají i na trailer k Black Widow. Dále také oznámili, jak do MCU zapojí Wolverina. Pom Klementieff, známá jako Mantis, se zase připojí do ságy Mission Impossible. Jsou tu i novinky ohledně Jokera a jeho sequelu, který možná nakonec nebude. A jsou tu také informace k ději třetího dílu Fantastických zvířat.

#47/19

Chystaný snímek Cats inspirovaný stejnojmenný muzikálem Andrewa Lloyda Webbera, nabídnul v uplynulém týdnu svůj již druhý trailer. Snímek, který má plánovanou premiéru ve světě v období Vánoc (u nás 9. 1. 2020), nabízí hvězdné obsazení. Objevují se tu například Judy Dench, Ian McKellen, Jennifer Hudson, Taylor Swift, Jason Derulo, Idris Elba, James Corden nebo Rebel Wilson a mnozí další. Režie se pak ujal Tom Hooper, který stojí například za filmovými Bídníky z roku 2012, kteří ve své době sklidili četná ocenění.

Na první trailer pak láká chystaná marvelovka Black Widow. Údajně by, podle dosavadních informací, měl spatřit světlo světa v úterý 3. prosince. Snímek pak má být prequel a nabídnout něco málo z minulosti hrdinky Natashy Romanoff jinak známé jako Black Widow. Do kin se pak chystá koncem dubna.

Mimo to pak producenti z Marvelu také oznámili, jak do světa MCU zakomponují populárního X-Mena Wolverina. Mělo by to být prostřednictvím třetího Deadpoola, skrz kterého Wolverina do MCU integrují. Není to ani tak překvapující, vzhledem k tomu, že tyto dvě postavy mají dlouho společnou komiksovou historii. Disney nedávno koupilo práva na studio 20th Century Fox, takže se dá předpokládat, že budou do MCU postupně představeni i ostatní, dříve jejich hrdinové, jako X-Meni, Fantastická čtyřka apod.

S Marvelem je pak úzce spjatá i herečka Pom Klementieff, která ve Strážcích Galaxie ztvárňuje Mantis. Ta se, jak bylo v uplynulých dnech oznámeno, nově objeví v sedmém a osmém snímku ze ságy Mission: Impossible, kde si zahraje po boku Toma Cruise.

(Foto: Strážci Galaxie Vol. 2, Mission: Impossible – Ghost Protocol)

V minulém týdnu pak internetem otřásly informace ohledně Jokera a jeho možného sequelu. Původně tvůrci potvrdili, že pokračování plánují, teď se však objevily problémy a tvůrci zvažují, že druhý díl nakonec nebude. Krom toho však slavili i úspěchy, neboť Joker se stal prvním „erkovým“ filmem, který překonal miliardu dolarů na box office výdělcích.

Závěrem pak něco málo k Fantastickým zvířatům 3. Ty sice zatím nemají žádné detaily, ale tvůrci již před pár měsíci oznámili, že do kin půjdou až v roce 2021. Nově pak také uvedli, že děj se má točit výhradně kolem mladého Brumbála, kterého ztvárňuje Jude Law, fanoušci se však mohou těšit i na ostatní známé postavy.

(Foto: Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny)

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací