Nenávist (2020)

Režie:
Premiéra v ČR: 2. 1. 2020 ()

Synopse: Producent Sam Raimi nám přináší nový pohled na klasický horor.

V režii Nicolase Pescea hrají v NENÁVISTI Andrea Riseboroughová, Demián Bichir, John Cho, Betty Gilpinová, Lin Shayeová a Jacki Weaverová. Scénář napsal Nicolas Pesce. Autory námětu jsou Nicolas Pesce a Jeff Buhler, NENÁVIST vychází z filmu “Ju-On: The Grudge”, který napsal a režíroval Takashi Shimizu. Producenty NENÁVISTI jsou Sam Raimi, Rob Tapert a Taka Ichise, výkonnými producenty jsou Nathan Kahane, Erin Westermanová, Brady Fujikawa, Andrew Pfeffer, Roy Lee, Doug Davison, John Powers Middleton a Schuyler Weiss.

Recenze:
Když už jednou spatřil světlo světa námět, který se osvědčil, je zapotřebí ho pořádně vytěžit, až z něj na úplném konci nezbyde absolutně nic. Tento film je toho ukázkovým příkladem. S původním scénářem přišel filmař Takashi Shimizu a posloužil jako základ hned pro několik snímků. Ať už jde o původní film s názvem Džuon (2000) a jeho pokračování, které ho katapultovaly mezi hvězdné tvůrce hororu, nebo o Nenávist (2002), nebo o americkou verzi se stejnojmenným názvem z roku 2004. Jenže nyní se na tomto počinu poprvé nepodílel přímo tento autor.

(photo&video: )

Video



Galerie


Články k filmu

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací