V zajetí démonů 3: Na ďáblův příkaz (2021)

Režie:
Premiéra v ČR: 24. 6. 2021 ()

Synopse: V zajetí démonů 3: Na ďáblův příkaz je mrazivým příběhem plným hrůzy, smrti a neznámého zla, které šokuje i zkušené výzkumníky paranormálních jevů Eda a Lorraine Warrenovi. Jeden z nejnapínavějších případů jejich skutečné kariéry začal bojem o duši malého chlapce a pokračoval způsobem, kterým si ani jeden z nich nedovedl představit – historicky první obhajobou v americké historii, kde se vrah odvolával na posednutí ďáblem.

Vera Farminga a Patrick Wilson se vrací jako Lorraine a Ed Warrenovi v režii Michaela Chavese (La Llorona: Prokletá žena). Herecky jim sekundují Ruairi O’Connorm Sarah Catherine Hook a Julian Hilliard. Film produkuje James Wan a Peter Safran, kteří pracovali již na předchozích dílech celkem již sedmidílné série. Ta je historicky nejúspěšnější hororovou franšízou; hlavní filmy spolu se spin-offy jako Sestra nebo Anabelle po celém světě již vydělaly přes 1,8 miliard dolarů.

Recenze:
Světoznámí lovci duchů Ed a Lorraine Warrenovi se vracejí na velká plátna a s nimi i další z jejich děsivých příběhů o nadpřirozenu, který čerpá z jejich údajně skutečných zkušeností. Sledujeme zde mladíka obviněného z vraždy, který se na soudu odvolal na posednutí ďáblem. To se skutečně stalo, jednalo se o první takovýto soudní proces v Americe. U toho, co však následovalo a u Warrenovic vyšetřování celého démonického případu, už je však trochu pochybné, co je pravda, a co je smyšlené tvůrci a Warrenovými samotnými.

(photo&video: )

Video



Galerie


Články k filmu

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací