Plakáty Captain America: The Winter Soldier a Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana

captain_america_2_winter_soldier_first_posterČeká nás další cestování časem.

 

Použitím toho nejprůkopnějšího vynálezu, takzvaného WABAC přístroje, pan Peabody a jeho adoptovaný kluk Sherman se ženou zpět v čase, aby na vlastní kůži zažili zásadní události v dějinách, a aby přišli do styku s nejvýznamnějšími osobnostmi všech dob. Přitom budou muset napravit historii, aby zachránili budoucnost. Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana je chystaný animovaný film od studia DreamWorks o vynálezci, vědci, gurmánovi, dvojitém olympijském medailistovi, géniovi a rodiči, který je tak trochu… pes. V našich kinech se ho dočkáme začátkem března 2014.

Dnešní druhý plakát nám dopřává první oficiální pohled na Chrise Evanse v Captain America: The Winter Soldier. Jedná se o drobný předkrm, jelikož koncem tohoto týdne bychom se měli dočkat teaser traileru. Premiéra je v českých kinech naplánovaná na 3. dubna 2014.

 

Plakát Captain America: The Winter Soldier:

captain_america_winter_soldier_poster2

 

Plakát Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana (Mr. Peabody & Sherman):

dobrodruzstvi_pana_peabodyho_a_shermana_poster

(zdroj: impawards.com)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací