Paul Potts se v kině Cinema City Slovanský dům osobně podělil o svoji Životní šanci

[singlepic id=6858 w=150 h=150 float=left]Operní hvězdu přivítal ředitel společnosti Bontonfilm Martin Palán a přední česká mezzosopranistka Andrea Kalivodová.
 
 
Pokud jste se v pátek večer 7. února 2014 procházeli po ulici Na příkopě a ocitli se v blízkosti Slovanského domu, určitě jste se divili, co se to tu děje. Do Prahy totiž přijel vítěz historicky prvního ročníku „Británie má talent“ Paul Potts, který právě v tento den představil v multikině Cinema City v centru města film Životní šance, jež přibližuje jeho cestu z obchodu s mobilními telefony k celosvětové pěvecké slávě a jeho neskutečnou lásku k opeře.[singlepic id=6880 w=200 h=200 float=right]

Setkání se skromně působícím mužem, který má na kontě miliony prodaných alb a slavnostní premiéru životopisného snímku u nás si nenechala ujít spousta známých osobností. Ve VIP sekci dělali Pottsovi mimo jiné společnost vítězové Česko Slovensko má talent Miro Sýkora a Jozef Pavlusík s operní divou Andreou Kalivodovou. Potkat jste se ale mohli například i s Josefem Dvořákem a jeho manželkou, Klárou Issovou, Terezou Mátlovou, Bárou Kodetovou s dcerou, Kamilou Nývltovou, zpěvačkou Victorií, Ivou [singlepic id=6879 w=200 h=200 float=left]Kubelkovou, Lukášem Langmajerem, Daliborem Jandou s dcerou, Janem Antonínem Duchoslavem či 5Angels. Akcí provázela pohotová Gábina Partyšová. Nejen outfity přítomných si můžete prohlédnout v obsáhle fotogalerii na našem FB profilu.

Před samotnou projekci celovečerního filmu byl promítán krátký záznam z konkurzu do „Británie má talent“, kde jsme mohli obdivovat jedinečné vystoupení samotného Pottse. V Životní šanci talentovaného muže s velkým srdcem ztvárnil herec James Corden. Velmi citlivě a vtipně podaná cesta za snem okouzlila přítomné publikum. Při závěrečných titulcích se sálem ozýval bouřlivý potlesk. Recenzi snímku vám přineseme již brzy.
 
[singlepic id=6881 w=500 h=500 float=center]

[singlepic id=6878 w=500 h=500 float=center]

[singlepic id=6877 w=500 h=500 float=center]
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací