Na slavnostní premiéře Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti změřili VIP hosté síly se superhrdiny

premiera_batman_v_superman_foto_03Na koho byste si vsadili? Batmana, Supermana, Koháka, Jákla nebo třeba Leovou?
 
 
 
Do českých kin právě vtrhla superatomická bitka, akčňák Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti. Ben Affleck a Henry Cavill oblékli ikonické trikoty a vydali se vstříc napjatě očekávanému střetu. Ve filmu dále uvidíme další slavné herce, jako je například Amy Adams, Jesse Eisenberg, Diane Lane, Laurence Fishburne, Jeremy Irons, Holly Hunter a mnozí další.

Slavnostní premiéru hitu, kde se proti sobě postaví dva nefalšovaní superhrdinové, se neobešla bez přeměřování bicepsů i levých háků. Čí pěst je tvrdší s Batmanem a Supermanem poměřili například režisér, producent a kaskadér Petr Jákl, zpěvák Martin Maxa či olympijský vítěz v desetiboji Roman Šebrle. Že má černě oděný hrdina tvrdý úder se na vlastní oči, tedy spíše bradu, přesvědčil zpěvák Marian Vojtko. Herec a režisér Jakub Kohák raději podlehl svodům krásné Wonder Woman a nechal se od ní spoutat. Rafinovanější druh boje a krásu jako zbraň by naopak mohly používat Monika Leová, Hanka Kynychová či Marie Blahynková.

Jak to na batmanovsko-supermanovské premiéře vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotogalerii na našem Facebook profilu.
 


 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací