Středeční předpremiéry filmů Lion a John Wick 2 v multikinech

Získá si vaši pozornost pětiletý indický chlapec Saroo nebo nájemný zabiják John Wick?

 

Středeční podvečer bude opět patřit předpremiérovým projekcím netrpělivě očekávaných snímků. Pokud dáváte přednost vážnějším tématům a snímkům s oscarovými ambicemi, určitě si nenechte ujít předpremiéru dramatu Lion v multikině Cinema City určenou pro členy věrnostního programu. Multikina Golden Apple Cinema, CineStar a moderní Premiere Cinemas vsadila na akci a legendárního hrdinu s tváří Keanu Reevese ve filmu John Wick 2. To vše na vás čeká 22. února 2017.

Co: Předpremiéra filmu Lion pro členy klubu

Kdy: 22. února 2017

Kde: Cinema City ČR

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

Synopse filmu Lion:

Pětiletý indický chlapec Saroo se ztratí ve vlaku, který ho odveze tisíce kilometrů od jeho domova a rodiny. Ocitne se v ulicích Kalkaty, kde se musí naučit sám a opuštěný přežít. Po strastiplné a nebezpečné cestě se na něj usměje štěstí a adoptuje si ho manželský pár z Austrálie. O pětadvacet let později, vyzbrojen jen hrstkou nejasných vzpomínek, neochvějným odhodláním a revoluční technologií Google Earth, se vydává na dlouhou cestu za svou ztracenou rodinou v daleké Indii.

Hrají: Rooney Mara, Nicole Kidman, Dev Petel, David Wenham, Priyanka Bose

Režie: Garth Davis

Premiera v ČR: 23. 2. 2017 (Forum Film CZ)

Co: Předpremiéra filmu John Wick 2

Kdy: 22. února 2017

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas


Co: Předpremiéra filmu John Wick 2

Kdy: 22. února 2017

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti naleznete zde: CineStar


Co: Předpremiéra filmu John Wick 2

Kdy: 22. února 2017

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: GAC

Synopse filmu John Wick 2:

V pokračování úspěšného akčního thrilleru z roku 2014 přinutí legendárního Johna Wicka (Keanu Reeves) k návratu ze zabijáckého důchodu jeho bývalý spolupracovník, který se pomocí intrik snaží převzít kontrolu nad tajemným mezinárodním sdružením nájemných zabijáků. Krevní přísaha Johna zavazuje, aby mu pomohl, a tak se vypraví do Říma, kde se utká s několika nejnebezpečnějšími zabijáky na světě.

Hrají: Keanu Reeves, Common, Bridget Moynahan, Laurence Fishburne, Ruby Rose

Režie: Chad Stahelski

Premiera v ČR: 23. 2. 2017 (Freeman Entertainment)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací