Filmové události #11/18: Ukázky k Fantastickým zvířatům i Infinity War

Novinky ze světa Harryho Pottera i Avengers.
 
 
Febiofest v plném proudu. Zemřel Stephen Hawking. Danny Boyle se ujal režie nového Jamese Bonda. Herci z Tondy Blaníka v Krmelci u Muflona. Nový pořad TV Nova.

#11/18

 V polovině týdne zasáhla svět smutná zpráva, 14. března zemřel ve svých šestasedmdesáti letech legendární fyzik Stephen Hawking. Ten se mimo jiné objevil v epizodních rolích v seriálu Teorie velkého třesku nebo v Simpsonech. Život legendárního vědce si lze také připomenout v Oscary ověnčeném snímku Teorie všeho.

Asistent a sekretářka Tondy Blaníka v seriálu Krmelec u Muflona. Herci Michal Dalecký a Halka Třešňáková , známí coby asistent Žížala a sekretářka Lenka, se nově objevují v seriálu internetového portálu Stream.cz. V Krmelci i Muflona je mohou diváci zaslechnout v rolích kvákající Žáby a velikonočního Beránka. Stream.cz navíc slibuje chystanou online premiéru filmu Prezident Blaník .

Ke konci týdne zaplavily internet trailery k těm největším filmovým sériím.  Jedním z nich byla první ukázka k dlouho očekávanému pokračování Fantastických zvířat. Ta nás opět zavedla do světa čar a kouzel, kde nám mimo jiné představila mladého Brumbála v podání Juda Lawa. Opět se setkáváme i s Newtem (Eddie Redmayne), Kowalskim (Dan Fogler), Grindelwaldem (Johnny Depp) či Credencem (Ezra Miller) a dalšími. Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny budou mít v českých kinech premiéru 15. listopadu 2018.

Druhým trailerem, který potěšil fanoušky, je nová ukázka k Avengers: Infinity War. V ní poprvé spatřujeme všechny oblíbené superhrdiny pohromadě. V nové marvelovce spojí síly Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Doctor Strange, Strážci Galaxie, Spider-Man, Ant-Man a mnozí další. Budou ale jejich společné síly dost na to, aby porazili zákeřného Thanose? Z nové ukázky je jasné, že to nebude lehký boj, ale naši hrdinové se jen tak nevzdávají. Přesvědčit se o tom můžeme v kinech od 26. dubna 2018.

Televize Nova Plus oznámila nový online pořad pod jménem Coca-Cola Souboj coverů. Nova Plus se spojila s režisérem Marcusem Krugem a představí show, ve které se proti sobě postaví osm mladých umělců, kteří se budou snažit svým pojetím známých písní dostat až do samého finále. Pořad odstartuje 28. března na video portálu novaplus.cz.

Britská filmová ikona Danny Boyle se možná ujme režie nejnovějšího snímku o agentovi 007. Oznámil, že již pracuje na scénáři spolu se scenáristou Johnem Hodgem. Boyle, mezi jehož nejznámější díla patří Trainspotting, je horkým favoritem na post režiséra nové Bondovky, jeho angažmá však zatím nebylo oficiálně potvrzeno. O novém filmu se ví akorát to, že nejslavnějšího agenta jejího veličenstva již popáté ztvární Daniel Craig. Snímek pak má premiéru naplánovanou na rok 2019.

Ve čtvrtek 15. března proběhlo slavnostní zahájení 25. ročníku filmového festivalu Febiofest. Akce se účastnily hvězdy jako Charles Aznavour, Mark Gatiss, Daniela Kolářová a další. Na úvodním ceremoniálu byly předány sošky Kristiána. Jednu z nich měla, mimo jiné, převzít i francouzská diva Catherine Deneuve, tak však kvůli zdravotním důvodům, na poslední chvíli, účast odřekla. Festival v Praze potrvá do 23. března, pak se přesune do dalších měst.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací