Filmové události #18/19: Nové fotky Spider-Mana, do Prahy se chystá Margot Robbie

S ukázkou přišel i nový Aladin.
 
 
Na druhé straně Dark Phoenix představila nové plakáty. A s oficiálními fotografiemi se pochlubil i Spider-Man. Avengers: Endgame zase i nadále boří rekordy. Oproti tomu, poslední epizoda Hry o trůny se nedočkala očekávaného úspěchu. Další Fantastická zvířata pak uvidíme za delší dobu, než jsme očekávali. Do Prahy dále zavítá Margot Robbie. A na sklonku týdne přišla smutná zpráva, opustil nás herec Peter Mayhew.

#18/19

Sonic, modrý ultra rychlý ježek známý především z her či animáku, se letos chystá na velká plátna. A v uplynulém týdnu se představil v prvním traileru, který vyvolal řadu reakcí ze strany fanoušků. Ve snímku Sonic the Hedgehog se mimo jiné objeví Jim Carrey coby Dr. Ivo Robotnik, Sonicův extravagantní úhlavní nepřítel, role, která by měla Carreymu padnout jako ušitá. Ježek Sonic pak do kin přiběhne začátkem listopadu.

S novou ukázkou pak přišel i další snímek obsahující ikonickou modrou postavu, tedy live action verze Aladina. Ten nabídl něco více z právě zmíněného Džina v podání Willa Smitha. Do kin se Aladin chystá již za pár týdnů.

Na druhou stranu X-Men: Dark Phoenix nabídl oficiální plakáty. Na těch je možno vidět, kromě titulní hrdinky představují také postavy, jako jsou Cyclops, Storm, Profesor X, Beast, Magneto, Mystique, Quicksilver, či Nightcrawler nebo záhadnou roli Jessicy Chastain. Hlavním motto pak proklamuje, že každý hrdina má temnou stranu. X-Meni budou na velkých plátnech opět k vidění již začátkem června.

(Zdroj: impawards.com)

S fotografiemi pak přišla i další marvelovka, byť od jiného studia. Jedná se o Spider-Man: Daleko od domova, který v oficiálních fotografiích k filmu představuje svého ústředního hrdinu, a především také Mysteria, kterého zde ztvární Jake Gyllenhaal. Ten by měl být hlavním záporákem snímku, ale z fotografií se zdá, že budou spíše spolupracovat. Více se však dozvíme až v červenci.

(Foto: Sony Pictures)

Ještě před Spider-Manem pak vstoupili do kin Avengers: Endgame. I když od premiéry uběhly ani dva týdny, tak snímek boří všechny rekordy. Svým úvodním výdělkem, který v současnosti čítá téměř dvě miliardy dolarů, překonalo Endgame snímky jako Star Wars: Síla se probouzí, Avengers: Infinity War či Black Panther. Odborníci předpovídají, že by film mohl zanedlouho také předběhnout Avatara, jeden z nejúspěšnějších filmů vůbec.

(Foto: film Avengers: Endgame)

Na druhé straně, ne tolik úspěšně si vede nedávná epizoda Hry o trůny. Ta slibovala velký souboj o Winterfell, který sice nabídla, ale fanoušci nebyli spokojeni. Ať už šlo o tmavost epizody, špatnou vojenskou strategii, či nepovedený scénář, zkrátka diváci měli četné připomínky. A právě díky tomu se z této třetí epizody osmé řady stala jedna z nejhůře hodnocených epizod v historii Hry o trůny. Na druhé straně však prý také patří k nejvíce opětovně pouštěným dílům seriálu. Ten se již pomalu blíží ke svému konci, neboť jsme již v polovině jeho finální sezóny, jejíž poslední díl bude vysílán již za dva týdny.

Další zpráva nás zavede do světa čar a kouzel, tedy přesněji do světa Fantastických zvířat. Jejich druhý díl jsme mohli vidět v kinech před zhruba půl rokem. Tvůrci nyní oznámili, že třetí z pěti plánovaných snímků chystají na rok 2021, o rok později, než fanoušci původně očekávali.

Nyní se krátce přesuneme na domácí půdu, tedy jen z části. Do Prahy se totiž chystá Margot Robbie, která je známá především jako Harley Quinn ve snímcích studia DC. V Praze pak bude natáčet historický film Ruin odehrávající se v období druhé světové války, kde ztvární přeživší holocaustu. Kdy přesně začne natáčení, ještě nebylo oznámeno, předpokládá se však, že by mělo odstartovat někdy koncem jara.

(Foto: filmy Sebevražedný oddíl, Vlk z Wall Street)  

A na závěr smutná zpráva především pro fanoušky Hvězdných válek. Na sklonku týdne nás ve věku osmdesáti čtyř let opustil herec Peter Mayhew známý především pro svou roli chlupatého Chewbaccy ve Star Wars, kde ho ztvárnil ve všech snímcích od roku 1977 do roku 2015. Svůj smutek již vyjádřili mnozí jeho kolegové, mezi jinými také Mark Hamill představitel Luka Skywalkera či Harrison Ford představitel Hana Sola, který s postavou zesnulého herce tvořil nerozlučný tým.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací