Filmové události #15/20: Pokračování Trollů se přesunulo na streamovací kanály a DC chystá sequel s Harley Quinn

Filmové události za doby karanténové jsou opět tu.
 
 
Trollové: Světové turné a jiné snímky jsou k dostání na VOD. Disney+ zase uvedlo Artemis Fowl a zvažuje uvedení svých dalších děl. Konkurenční Netflix zase představil trailer k akčňáku Vyproštění s Chrisem Hemsworthem. Netflix se také pustil do produkce sequelu mysteriózního thrilleru Atomic Blonde. DC plánuje druhý díl Birds of Prey. Filmu se dočká i nebojácná Batgirl. A Taková moderní rodinka zase odvysílala svou finální epizodu a rozloučila se s fanoušky.

#15/20

Pokračování oblíbeného animáku Trollové nesoucí podnázev Světové turné se i přes odklad způsobený koronavirem, dočkalo kýžené premiéry. Snímek byl v uplynulém týdnu uveden na streamovacích kanálech FandangoNOW, Google Play a Vudu. Stejný osud potkal i horor Gretel & Hansel a jiné filmy.

(Foto: Trollové: Světové turné)

Disney+ zase plánuje uvést svůj očekávaný dobrodružný rodinný akčňák Artemis Fowl. Ten měl původně vyjít koncem letošního května, ale kvůli hrozbě koronaviru se studio Disney rozhodlo přeskočit promítání v kinech a jít s kůží rovnou na trh. Nedávno bylo také uvedeno, že se zvažuje možný podobný postup u dalších projektů tohoto studia, mezi které patří třeba Black Widow nebo Mulan a další.

Do třetice je tu pak Netflix, ten vypustil do světa nový trailer k akčňáku Vyproštění, ve kterém se předvedl Chris Hemsworth. Pohledný Australan známý coby Thor se zde představuje jako neohrožený žoldák, který se pouští do zatím nejnebezpečnější mise své kariéry: má zločineckému bossovi zachránit uneseného syna.

Netflix je tu však s ještě jednou novinkou. Producenti oznámili, že se pouští do pokračování mysteriózního thrilleru Atomic Blonde. Podrobnosti však zatím nejsou známy.

Nové projekty se však plánují na více frontách. Ze studia DC, konkrétně od režisérky Cathy Yan, přišla informace, že se chystá pokračování komiksárny Birds of Prey, ve které zazářila Margot Robbie jako Harley Quinn. V druhém díle by se prý režisérka ráda zaměřila na postavy Harley Quinn a Poison Ivy.

(Foto: Birds of Prey)

DC dále také oznámilo, že plánuje sólo snímek pro superhrdinku Batgirl. Mnoho detailů zatím není známo, snad jen to, že by příběh neměl sdílet svět s očekávaným Batmenem Roberta Pattinsona.

Na závěr pak také došlo k jednomu rozloučení. A to se seriálem Taková moderní rodinka. Oblíbený sitcom o mnohočlenné nesourodé rodince se po jedenácti letech dočkal svého konce. Finální epizoda byla odvysílána v minulém týdnu a spolu s ní i dokument s herci ze zákulisí vzniku pořadu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací