Film V SÍTI se vrací do kin, která můžete navštívit i v nastoleném režimu

Autokina se šíří napříč Českou republikou.
 
 
Pojem autokino není v našich končinách příliš známý. Většinou jsme se s autokiny potkali prostřednictvím zahraničních filmů, kde americká mládež vyráží randit ve svých vozech. I když i u nás v minulosti bylo zaznamenáno několik pokusů, nyní se stávají autokina stále populárnější, protože je to aktuálně jediná možnost, jak vyrazit do kina. Na velká plátna se tak vrací i snímek V SÍTI, který patří k nejúspěšnějším dokumentům u nás.

Autokino premiéra V SÍTI proběhla 28. dubna 2020 na Nákladovém nádraží Žižkov v rámci projektu Art Parking. Další promítání jsou naplánovaná na čtvrtek 30. 4. v Klatovech, v sobotu 2. 5. v Ředhošti a Brně a v pondělí 4. 5. v Liberci. Další termíny postupně naleznete na webu Aerofilms, který je distributorem filmu.

Snímek Víta Klusáka se zabývá zneužíváním dětí na internetu. Experimentu se zúčastnily tři dospělé herečky s dětskými rysy, které se vydaly na sociální sítě, aby v přímém přenosu prožily zkušenost dvanáctiletých dívek on-line.

(Úvodní foto z autokina: Adam Hříbal)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací