V síti 18+, Rytmus: Tempos či Havel obohatí nabídku on-line videopůjčovny Aerovod

Nechybí ani filmový festival.
 
 
Kino premiéry nás sice ještě chvíli nečekají, ale i tak se nudit nebudeme. On-line videopůjčovna Aerovod totiž rozšiřuje svoji nabídku o několik atraktivních snímků. Již nyní lze zde zhlédnou necenzurovanou verzi dokumentu V sítě, který se zabývá zneužíváním dětí na internetu či film Havel, zaměřující se na Havlův bouřlivý osobní život.

Navíc, v nejbližších dnech na Aerovod zamíří další filmová nadílka. Od 17. listopadu si budeme moci pustit Léto 85 režiséra Françoise Ozona, od 18. listopadu dokumentární snímek o první české pokořitelce druhé nejvyšší hory světa Kláře Kolouchové K2 vlastní cestou a od 19. listopadu hudební dokument Rytmus: Tempos.

Ochuzeni nezůstanou ani festivaloví nadšenci. Ti si mohou až do 21. listopadu vychutnat nabídku 21. ročníku filmového festivalu Mezipatra, jenž se zaměřuje na filmy s queer tématikou.

(Foto: Havel, Bontonfilm)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací