Filmové události #46/20: Uplynulý týden přinesl výročí sitcomu Fresh Prince

Pokračuje i kauza s Johnnym Deppem.
 
 
S novinkami pak přišel Marvelův Thor.  DC zase zveřejnilo své plány s Wonder Woman 1984. Novinky k obsazení zase nabídl seriál Peacemaker. Aquaman 2 pak zase čelí petici proti Amber Heard. Naopak Fantastická zvířata už našla možnou náhradu za Deppa. Trailer pak nabídli tvůrci sitcomu Fresh Prince. V ukázce se představila i akční komedie Superintelligence. Je tu také klip k sequelu k netflixovce Princezna z cukrárny. Netflix také informoval o seriálu Umbrella Academy. Novinku chystají i tvůrci Tichého místa. A na závěr smutná zpráva, zemřel slavný kanadský moderátor Alex Trebek.

#46/20

Norský bůh a hrdina Thor z produkce Marvelu , jenže má v plánu své čtvrté filmové pokračování pojmenované Thor Love and Thunder. V tom by ho nově měli podpořit a doprovázet i jeho noví kamarádi Strážce Galaxie. Ústřední titulní skupinka by se měla objevit v chystaném snímku, v jehož příběhu by měli hrát důležitou roli obzvlášť Star-Lord (Chris Pratt), Rocket Raccoon (Bradley Cooper) a Groot (Vin Diesel).

Konkurenční DC, pak oznámilo své plány s již několikrát posouvaným snímkem Wonder Woman 1984. Ten by měl nově vstoupit do kin příští rok v červnu a krátce na to by měl být k vidění i na kanálu HBO Max.

Zde chystá DC i svůj další projekt, seriál Peacemaker. Titulního hrdinu, který debutuje v sequelu Sebevražedného oddílu, zde ztvární wrestler John Cena. Vedle něj se zde pak mají nově objevit i Danielle Brooks, Robert Patrick, Jennifer Holland či Chris Conrad.

Do třetice pak DC zasáhla i novinka týkající se odchodu Johnnyho Deppa z role Grindelwalda ve Fantastických zvířatech. Fanoušci totiž požadují, aby jeho bývalá manželka, jenže vznesla obžalování, též odstoupila ze své role Mery v Aquamanovi 2. Internetová petice na podporu tohoto nápadu už má přes milion podpisů.

V souvislosti s tím se již objevili i zvěsti o přeobsazení výše zmíněné Deppovi role. Jedním z adeptů je podle tvůrci dánský herec Mads Mikkelsen, zatím to však není potvrzené. Fanoušci by však coby Grindelwalda raději viděli Colina Farrella, jenž se v této filmové sérii již objevil jako jeho alter ego.

(Foto: Fantastická zvířata a kde je najít a Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny, Warner Bros. Pictures, Doctor Strange, Marvel Studios)

Novinky se dějí u kultovního sitcomu Fresh Prince, skrz který se kdysi proslavil herec Will Smith. Ten letos slaví 30 let od svého uvedení. V rámci toho si herci a tvůrci v čele se Smithem připravili pro fanoušky speciál, ve kterém toto jubileum oslaví.  A právě k němu nabídli v uplynulém týdnu krátký trailer. Tento jejich sraz po třiceti letech má být k vidění od 19. listopadu na HBO Max.

V ukázce se pak představila i akční komedie jménem Superintelligence.  Ta se zaměřuje na Carol Peters, která je poměrně průměrnou osobou, ovšem pro svůj výzkum si jí vybere agentura Superintelligence a Carol má nyní za úkol zachránit lidstvo od vzpurné umělé inteligence. Objevit se zde má například Melissa McCarthy, James Corden nebo Bobby Cannavale. Snímek, též z produkce HBO Max, by se na této platformě měl objevit 26. listopadu.

S novinkami přišel i konkurenční Netflix. Ten představil první trailer k sequelu vánoční romantické komedie Princezna z cukrárny, který nese podtitul Zase vyměněná. V prvním filmu mohli diváci spatřit hned dvě Vanessy Hudgens, tentokráte tvůrci slibují dokonce tři její verze.

Netflix pak také nabídl i nové informace ke svému oblíbenému superhrdinskému pořadu Umbrella Academy. Týkalo se to třetí řady pořadu, která byla konečně oficiálně schválena. Její natáčení by mělo začít již v únoru příštího roku. Mimo také Netflix oznámil druhou řadu komediálního seriálu Jednotky vesmírného nasazení, ve kterém se objevuje Steve Carell či John Malkovich.

Horor Tiché míst: Část II měl původně vstoupit do kin již letos na jaře, jenže vlivem pandemie covidu-19 byl odsunut na příští rok. To však tvůrce neodradilo od příprav novinek. John Krasinski a Jeff Nichols totiž minulý týden prozradili, že chystají prequel k celé filmové sérii.

A na závěr pak jedna smutná zpráva, zemřel kanadský moderátor Alex Trebek. V osmdesáti letech podlehl rakovině slinivky. Trebek se proslavil uvádění zábavného pořadu Jeopardy!, kde hosté hádali odpovědi z různých kategorií formou otázek.

(Úvodní foto: Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny, Warner Bros. Pictures, Fresh Prince, National Broadcasting Company (NBC))

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací