Filmové události #49/20: Warner Brothers přesouvá veškerý svůj obsah na HBO Max a seriál Hawkeye má svou hlavní hrdinku

Nové projekty hlásí i Netflix.
 
 
Warner Brothers ve spolupráci s HBO Max přichystalo velkou věc. Gal Gadot má na kontě nový projekt. Seriál Hawkeye se začal natáčet a odkryly se nové skutečnosti. Ryan Reynolds zase začal natáčet s Netflixem. S tím podepsala smlouvu i Jada Pinkett Smith. Netflix také nabídl první trailer ke snímku We Can Be Heroes. V ukázce se představila i čtvrtá řada Sabrininých děsivých dobrodružství. Pokračovat bude i seriál Diova krev. Jsou tu též novinky k prequelu Hry o trůny. Na závěr pak smutná zpráva, opustili nás David Prowse a Hugh Keays-Byrne.

#49/20

Závěrem uplynulého týdne se stala velká věc, která možná změní dosavadní podobu filmového průmyslu. Studio Warner Brothers totiž oznámilo, že veškeré své projekty naplánované na rok 2021 vypustí skrze streamovací platformu HBO Max, ve stejnou dobu pak budou také běžet ve vybraných kinech. Jedná se konkrétně o sedmnáct snímků, mezi které patří Wonder Woman 1984, remake Duny, sequel Sebevražedného oddílu, Godzilla vs. Kong, čtvrtý Matrix, muzikál Život v Heights, Cry Macho Clinta Eastwooda, třetí pokračování hororové série V zajetí démonů, Space Jam: Nový začátek, filmový prequel k seriálu Rodina Sopránů a další.

Zmiňovaná Wonder Woman, Gal Gadot se pak upsala k novému projektu. Jedná se o špionážní filmovou sérii Heart of Stone. Mělo by se jednat o něco podobného jako jsou snímky ze série Mission Impossible či ty o agentu 007.

S novinkami pak přišel i Marvel. Seriál Hawkeye, který bude k vidění na streamovacím kanálu Disney+, se začal natáčet. Vyšly k tomu také první fotografie z natáčení, z nichž některé nasdílel sám Jeremy Renner, představitel titulního Hawkeye. V rámci nich pak bylo odkryto, že po jeho boku se objeví mladá herečka Hailee Steinfeld, která zde má ztvárnit, jak bylo potvrzeno, hlavní hrdinku, ženskou verzi Hawkeye, o které by celý pořad měl být. Vedle nich byl pak na snímcích viděn i zlatý retrívr, očividný odkaz na komiksového psa Lucky the Pizza Dog.

(Foto: Jeremy Renner Facebook)

Marvelův Deadpool, Ryan Reynolds pak také poskytl fotografie z natáčení nového projektu. Tím je připravovaný snímek pro Netflix, jménem The Adam Project. Jedná se o sci-fi, za nímž stojí režisér Shawn Levy (Stranger Things). Levy a Reynolds mimo jiné spolupracovali i na očekávané komedii Free Guy.

(Foto: Ryan Reynolds Facebook)

Film na Netflixu bude i Jada Pinkett Smith, slavná herečka a manželka herce Willa Smitha. Ta se objeví v hlavní roli v biografii Redd Zone, coby Tia Magee, matka samoživitelka, která pomáhá svým synům a jejich fotbalovému týmu po vraždě jednoho z jejich spoluhráčů.

Samozřejmě by to nebyl týden bez trailerů, a i ty se tentokráte vztahují k Netflixu. Trailer nabídlo třeba dobrodružné sci-fi We Can Be Heroes. Jedná se o nepřímý sequel ke snímku Dobrodružství Žraločáka a Lávovky. Oba filmy pochází z pera Roberta Rodrigueze, který rovněž stojí za vznikem populární série Spy Kids. Na Netflixu by měl být snímek k vidění hned 1. ledna příštího roku.

V ukázce se pak představila i čtvrtá řada seriálu Sabrinina děsivá dobrodružství. Ten je trochu jinou adaptací populárního pořadu Sabrina mladá čarodějnice. Nová sezóna bude k vidění už přímo na Silvestra.

Animovaný seriál Diova krev (též z dílny Netflixu) pak oficiálně dostal zelenou ke své druhé řadě. Vymohli si to sami jeho fanoušci, kteří byli nadšení z úspěšné první sezóny.

Minulý týden se pak také ozvali tvůrci Hry o trůny. Konkrétně šlo o oznámení ohledně chystaného prequelu k tomuto populárnímu seriálu. Pořad House of Dragon se má odehrávat téměř 300 let před událostmi ve Hře o trůny. Tvůrci oznámili, že začala produkce a natáčení tohoto projektu a sdíleli i první fotografie draků, kteří se tu mají objevit.

Na závěr pak smutná zpráva, v minulém týdnu nás opustili hned dva herci. Tím prvním je David Prowse, který ve věku pětaosmdesáti let podlehl covidu-19. Prowse se nejvíce proslavil coby představitel Darth Vadera ve Star Wars, kde ho ztvárnil fyzicky, zatímco hlas mu propůjčil James Earl Jones.

Za druhé pak ve věku třiasedmdesáti let zemřel Hugh Keays-Byrne. Ten se nejvíce proslavil svými rolemi ve filmové sérii o Šíleném Maxovi. V původním snímcích ztvárnil Toecuttera, v novém sequelu z roku 2015 pak Immortan Joa.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací