Filmové události #20/21: Odhalení plakátu nového ročníku KVIFF i domácí edice pražského Comic-Conu

Film v ČR žije.

Jsou tu nové charakterové plakáty k Black Widow. Poster nabídl i seriál Loki. Naopak pokračování Venoma se představilo v prvním traileru. Je zde také ukázka k dramatu Fatherhood. A v novém klipu se ukázala i akční komedie Zabijákova žena & bodyguard. Sequel k humorné detektivce Na nože pak má nové herecké obsazení. Show Ellen DeGeneres končí. Nové informace pak odhalili tvůrci Přátel. V Praze proběhl domácí Comic-Con. A svůj plakát představil pětapadesátý ročník karlovarského filmového festivalu.

#20/21

Hned na úvod tu máme něco ze světa Marvelu. Tvůrci snímku Black Widow odhalili nové plakáty s hlavními postavami. Vidíme tak na nich herce jako Scarlett Johansson, Florence Pugh, Davida Harboura, Rachel Weisz a další. Black Widow se pak chystá do kin i na Disney+ na začátku letošního července.

(Foto: Marvel)

Nový plakát pak také představili autoři chystaného seriálu Loki, který bude taktéž k vidění na Disney+, a to už od 9. června. V šestidílném pořadu se mohou fanoušci těšit na herce jako jsou Tom Hiddleston, Owen Wilson nebo Richard E. Grant.

Do třetice tu je pak ze světa Marvelu symbiont Venom, jenž se ukázal v prvním traileru ke svému sequelu. Ten nese podtitul Carnage přichází a zaměřuje se na jeho soka, taktéž symbionta, titulního Carnage a jeho hostitele Cletuse Kasadyho. Kromě Toma Hardyho coby Venoma se tu pak v druhé hlavní roli objeví Woody Harrelson. Snímek pak režíroval Andy Serkis a v kinech by měl být k vidění již letos na podzim.

Za druhé je tu pak také první ukázka k dramatu Faterhood. V něm se představuje Kevin Hart v roli otce samoživitele, který se stará o svou malou dcerku po nečekané smrti své ženy. Film pak bude dostupný na Netflixu od 18. června.

V novém traileru se také představila akční komedie Zabijákova žena a bodyguard, sequel k Zabijákovi a bodyguardovi. V hlavních rolí se zde opět představují Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson a Salma Hayek, vedle nich se tu pak také objeví Morgan Freeman, Antonio Banderas, Frank Grillo, Richard E. Grant nebo Tom Hooper. Snímek by pak měl mít premiéru v polovině letošního července.

Své obsazení pak už má sequel k detektivní krimi-komedii Na nože, kde vrchního detektiva ztvárnil Daniel Craig. Ten se vrátí i v pokračování a jeho posilou budou tentokráte herci jako Kathryn Hahn, Edward Norton, Dave Bautista nebo Janelle Monáe. Další detaily však zatím o snímku nejsou známy.

Velkou událostí uplynulého týdne pak bylo i oznámení, že Ellen Degeneres končí ve své talk show The Ellen Show. Ta se tedy přestane vysílat po téměř dvaceti letech svého působení v televizi. Degeneres k ukončení jejího pořadu nejspíše vedly i nedávné četné zvěsti o jejím nepěkném chování vůči jejím zaměstnancům a stážistům.

Naopak veselé zprávy tu jsou ze světa seriálu Přátele. Jeho tvůrci a herci chystají v tomto roce speciální reunion pořad, ve kterém se sejdou a zavzpomínají na vznik a tvorbu tohoto ikonického sitcomu k jeho pětadvacátému výročí od vysílání. Kromě představitelů hlavní šestice, tedy Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer, pak speciální díl nabídne i spoustu významných hostů. Mezi nimi jsou například Lady Gaga, Justin Bieber, skupina BTS, Elliott Gould, Reese Witherspoon, Tom Selleck nebo Maggie Wheeler známá jako Janice z Přátel, a mnozí další. Toto setkání s herci a tvůrci pak bude k vidění na HBO Max již 27. května.

Závěrem pak něco z domácího prostředí. Minulou neděli u nás proběhl Comic-Con Prague: Home Edition. Virtuální speciální jednodenní verze pražského Comic-Conu nabídla bohatý program a posezení s herci a filmovými či komiksovými tvůrci. Vyvrcholením celé akce pak bylo oznámení nového hosta říjnového Comic-Conu, kterým je Robert Llewellyn známý coby Kryten z Červeného trpaslíka.

Úplně na konec tu pak máme i informaci k letošnímu ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, který by se měl uskutečnit letos na konci v posledním srpnovém týdnu. Organizátoři v čele s hercem Jiřím Bartoškou pak odhalili hravý vizuál nového ročníku.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací