HBO Max v ČR předběhne Disney+, a to o několik měsíců

Streamovací služba HBO Max bude dostupná již v březnu.

Léto se sice odehraje ve znamení nástupu služby Disney+, jaro ale bude patřit jinému hráči, a to streamovací službě HBO Max. Poprvé na jednom místě budou moci i čeští diváci sledovat filmy, seriály a pořady z produkce Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network a dalších. Příchod HBO Max do ČR je naplánován na 8. března 2022. Těšit se tak můžeme na sledování The Matrix Resurrections, Super drbna, Král Richard: Zrození šampiónek, Hra o trůny, Rodina Sopránů, Přátelé, Duna, Jeho temné esence, A jak to bylo dál… a mnohých dalších titulů.

Dle aktuálních informací od HBO Max bude možné dívat se až na třech zařízeních současně a vytvořit půjde až pět profilů pro dospělé a děti s obsahem doporučovaným na míru. Se spuštěním HBO Max bude dostupná i nová aplikace, která nahradí aplikaci HBO GO, jenž přestane fungovat. Účet z HBO GO bude v den spuštění automaticky převeden na HBO Max.

V rámci uvedení čeká na nové i stávající zákazníky dárek v podobě 33% slevy na předplatné. Měsíční předplatné tak vyjde na 132 Kč měsíčně (plná cena 199 Kč měsíčně). Tuto nabídku lze využít od 8. do 31. března 2022.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací