Dětská neděle s filmem Rebelka v CineStar

[singlepic id=891 w=120 h=120 float=left] Vydejte se v neděli na výlet do Skotska.

Ani jsme se nenadáli a máme tu poslední prázdninovou Dětskou neděli. Tentokrát se budete moci se CineStarem vydat až do dalekého a temného Skotska plného mytologie a magie. Rusovlasá Merida je hubatá, odvážná a nenechá si do ničeho mluvit. Jak to s ní a její vzpourou proti osudu dopadne, můžete zjistit 12. srpna 2012 v předpremiéře filmu Rebelka. Vzhledem k tomu, že se jedná o promítání určené především dětem, nebudou chybět drobné dárky, tombola a v některých kinech i doprovodný program.

Co: Dětská neděle s filmem Rebelka [singlepic id=2311 w=320 h=240 float=right]

Kdy: 12. srpna 2012

Kde: CineStar ČR

Za kolik: dle platného ceníku (lze uplatnit kartu CineStar)

Podrobnosti: CineStar

 

Oficiální synopse filmu Rebelka:

Od pradávných dob se v drsném a tajemstvím opředeném Skotsku vyprávějí legendy o velkolepých bitvách a hrdinských skutcích. Jednou takovou legendou je i příběh odvážné princezny Meridy, která se vzepře tradici a vezme svůj osud do vlastních rukou.

Se svéhlavou Meridou mají rodiče král Fergus a královna Elinor plné ruce práce, protože rusovlasá princezna je odhodlána jít si v životě svou cestou a vzepře se starým zvykům i třem váženým lordům: siláckému Lordu MacGuffinovi, mrzutému Lordu Macintoshovi a svárlivému Lordu Dingwallovi. Merida svými činy nechtěně rozpoutá v království zmatek a požádá o pomoc tajemnou čarodějnici, která její přání sice vyplní, bohužel však po svém. Merida tak musí využít všechny své schopnosti i pomoc přátel – včetně mazaných a nezbedných bratrů trojčat – aby zlomila děsivou kletbu, než bude příliš pozdě.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací