Na pražskou premiéru filmu Jurský svět: Nadvláda dohlížel nebezpečný Tyrannosaurus rex

Kdo se vyfotografoval s T-Rexem?

Owen Grady (Chris Pratt) a jeho přítelkyně Claire (Bryce Dallas Howard) se vrací v pokračování akčního sci-fi dobrodružství Jurský svět s podtitulem Nadvláda. Oživlé jurské tvory tak opět uvidíme dovádět na velkém plátně. Vzhledem k tomu, že setkání s nimi většinou končí křikem a úprkem, návrat hlásí i paleontologové Alan Grant (Sam Neill) a Ellie Sattlerová (Laura Dern) a teoretik s nadhledem Ian Malcolm (Jeff Goldblum). Na to, jak bude pokračování filmové ságy vypadat se těšila celá řada VIP hostů slavnostní premiéry.

Jak již bývá zvykem, ani speciální projekce snímku Jurský svět: Nadvláda se neobešla bez tematického maskota. Tentokrát všechny přítomné vítal Tyrannosaurus rex, který se těšil velkému zájmu. Tento dvoumetrový „drobeček“ ovšem občas vytasil drápek či zoubek. Na vlastní kůži se o tom přesvědčili Vladimír Čapek (vítěz Survivor 2022), Jakub Kohák či Petr Kutheil s přítelkyní Markétou. Ve foyer kina jsme se mohli dále potkat i s Adélou Gondíkovou, Václavem Šandou, Denisou Šandovou, Monikou Zoubkovou, Evou Decastelo, Vlastinou Svátkovou, Matyášem Hložkem, Michalem Nesvadbou a mnohými dalšími.

Jak to v kině na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací