Na slavnostním znovuotevření multiplexu Cinema City v brněnské Olympii přestřihla pásku i Sandra Nováková

I v kině může pršet.

Rekonstrukce multiplexu Cinema City v brněnské Olympii je hotová. Všechny stavební práce probíhaly bez přerušení provozu, a to téměř půl roku. Poslední pomyslné „klepnutí kladívkem“ padlo 30. června 2022. Slavnostní znovuotevření přineslo nejen prohlídku zázemí, ale i speciální projekce a oficiální přestřižení pásky.

MFF Karlovy Vary je u konce a filmová zábava ožívá i v dalších koutech republiky. Do multiplexu Cinema City v obchodním centru Olympia Brno zavítali pozvaní hosté, a to jak z řad filmových fanoušků, tak i z vedení kina či známých osobností. Marketingová ředitelka společnosti Cinema City Lenka Tichá se nejen přivítala s přítomnými novináři, ale chopila se i zlatých nůžek. Během tiskové konference prozradila, že kino aktuálně čítá 10 sálů s celkovým počtem 1977 sedadel a těšit se můžeme i na speciální formáty 4DX a Dolby Atmos. “V sálech se měnila pozice vstupů a kompletně se předělávala hlediště, která se nahrazovala novou ocelovou konstrukcí, čímž byl upraven i sklon ve většině sálů. Byla to pro nás jedna z největších výzev celé stavby,“ dodala Tichá.

Poté již čekala na pozvané hosty zábava v podobě interaktivního 4DX fotokoutku, možnosti vyfotografovat se s filmovými hrdiny či fotografie z 360°mega selfie. Před tím, než se vyrazilo na filmové projekce ze sekcí Hollywood nebo česká tvorba, proběhl slavnostní akt přestřižení pásky. Jedním ze „střihačů“ se stala i herečka a scénáristka Sandra Nováková. Ta o pár minut později osobně uvedla, spolu se svým manželem a režisérem Vojtěchem Moravcem, předpremiéru jejich nového filmu, komedie Hádkovi. Z dalších uvedených filmů jmenujme například Prezidentka, Top Gun: Maverick, Řekni to psem či blockbuster Thor: Láska jako hrom promítaný ve speciálním sále 4DX. Diváci tak měli možnost okusit speciální doprovodné efekty, jakými jsou voda, vítr, blesky, vůně a mnohé další.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací