Filmové události #40/22: Ve třetím Deadpoolovi se objeví Wolverine, jsou tu i novinky ohledně záporáka v pokračování Black Panthera

Týden plný Marvelu.

Třetí Deadpool si pro fanoušky připravil velké překvápko. O to se postaral i sequel k Black Pantherovi. Seriál Armor Wars se mění na film. Chystaný snímek Yorgose Lanthimose představil herecké obsazení. Drama Bones & All má plakát. Komedie Spoiler Alert nabídla první trailer. Herní seriál The Last of Us se také představil v ukázce. Oficiální klip má i drama Raymond & Ray. Apple TV+ chystá remake Zlodějů času s bohatým hereckým obsazením. A na trh se přidá další streamovací platforma.

#40/22

Jednou z největších novinek uplynulého týdne se bezesporu týkala Deadpoola 3. Představitel titulního hrdiny, Ryan Reynolds, oznámil fanouškům, že se v novém pokračování, které vzniká již pod studii Marvel a Disney, objeví Hugh Jackman. Herec tuto novinku, že se vrací po pěti letech (po snímku Logan: Wolverine) do této své slavné role, oznámil spolu s Reynoldsem ve dvou krátkých videích. Třetí Deadpool se bude odehrávat ve světě MCU a přivede do něj mutanty.

Ty představí i sequel Black Panthera nesoucí podtitul Wakanda nechť žije. To kromě nového Black Panthera, který musel být nahrazen po smrti jeho původního představitele Chadwicka Bosemana, uvede i dlouho očekávaného záporáka Namora. Populární komiksovou postavu, která pro MCU debutuje právě ve druhém Black Pantherovi, ztvární Tenoch Huerta. Potvrzeno bylo také, že i Namor bude ve filmu pojat jako mutant. Zároveň tvůrci uvedli, že nový snímek bude druhý nejdelším dílem v MCU se 161minutovou stopáží. Do kin film vstoupí již v listopadu.

Novinky z Marvelu tím však nekončí. Producenti také oznámili změnu ohledně projektu Armor Wars. Z původního seriálu, který měl být uveden skrze Disney+, se stane snímek. Dále pak chystaný remake Blada přišel krátce před začátkem natáčení o režiséra.

Nyní však něco z trochu jiného soudku. Slavný řecký režisér Yorgos Lanthimos, který má na kontě Humra, Zabití posvátného jelena nebo Favoritku, pak chystá nový projekt. Jeho nejnovější snímek AND čítá bohaté herecké obsazení, jak bylo minulý týden odhaleno. Objeví se zde Jesse Plemons, Emma Stone, Margaret Qualley nebo Willem Dafoe. Více detailů však zatím není známo.

Naopak italský režisér Luca Guadagnino, který stojí za filmy Dej mi své jméno či Suspiria, odhaluje postupně více ke svému nejnovějšímu chystanému snímku Bones & All. Ve společenském dramatu, ke kterému nabídli tvůrci nový plakát, se objevují Timothée Chalamet, Mark Rylance nebo Chloë Sevigny a další.

 Samozřejmě by to nebyl týden bez trailerů. S jedním takovým přišlo drama s prvky komedie Spoiler Alert. To vypráví o vztahu Michaela Ausiella a Kita Cowana, který je však poznamenám nečekanou zprávou, když je Cowan diagnostikován s nevyléčitelnou rakovinou. Hlavní role si zahráli Ben Aldridge a Jim Parsons. Film vstoupí do kin na začátku letošního prosince.

Ukázku nabídl také očekávaný seriál The Last of Us inspirovaný stejnojmennou populární hrou. V desítidílném pořadu se představí Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna nebo Nick Offerman. The Last of Us debutuje na HBO Max v příštím roce.

Pozadu nezůstalo ani konkurenční Apple TV+, které představilo klip ke snímku Raymond & Ray. To vypráví o dvou nevlastních bratrech, Raymondovi a Rayovi, kteří se shledávají po smrti otce, se kterým si nebyli blízcí. Když zjišťují, že jeho posledním přáním je, aby mu společně vykopali hrob, tak se spolu začnou vyrovnávat s tím, jací muži se z nich stali díky svému otci, ale i jemu navzdory. Titulní protagonisty zde ztvárňují Ethan Hawke a Ewan McGregor. Film vstoupí na streamovací platformu již 21. října.

Apple TV+ pak přišlo s jednou další novinkou – chystá totiž remake oblíbené komedie Zloději času. V původní snímku z dílny Terryho Gilliama se objevují John Cleese, Sean Connery nebo Ian Holm a mnohé další britské herecké hvězdy. Režie nové verze se ujme Taika Waititi a ve filmu se po jeho boku objeví Lisa Kudrow nebo Rachel House. Více detailů zatím není známo.

A trh se streamovacími platformami se rozroste o nového člena. Svojí vlastní stanici uvede MGM, jedno z nejstarších hollywoodských filmových studií, které má na kontě četné legendární a ikonické projekty. Kde všude bude od příštího roku dostupná platforma MGM+ ještě nebylo uvedeno.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací