Eliška a Damián, Einstein 2, Banáni, Na vlnách Jadranu a další novinky představila FTV Prima v zámeckém prostředí

Na skok do pohádky, k moři i do supermarketu.

Tour podzimními novinkami nekončí. Po České televizi a Skupině Nova se o slovo přihlásila Prima, která pozvala všechny novináře na zámek, aby zde představila své podzimní schéma v čele s Eliškou a Damiánem.

Tisková konference, kterou provázel již tradičně Libor Bouček, odstartovala hudebním vystoupením. Robert Urban a Emma Smetana společně zazpívali titulní píseň seriálu Eliška a Damián, kde ztvárňují ústřední hrdiny. Dobový pohádkový pořad během dvanácti dílů odvypráví příběh velké lásky odehrávající se nejen v současnosti, ale i v roce 1758. Dalších rolí se chopili Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová a mnoho dalších.

Přísun napětí nabídne seriál Pod hladinou, jenž se přesouvá ze streamovací platformy prima+ na televizní obrazovky. V září a říjnu se mohou předplatitelé těšit na volné pokračování a nové dobrodružství některých členů týmu pobřezní policie s názvem Na vlnách Jadranu. Šestidilná koprodukční minisérie se zaměří na bývalého potápěče Honzu Zacha, který přijíždí na Jadran, aby uzavřel svou minulost. Dále se zde objeví Matěj Hádek, Adam Ernest, Natália Germáni, Sebastian Cavazza, Maroš Kramár, Anna Šišková, Sára Sandeva či Sandra Nováková.

Vrací se i seriál Einstein ve své druhé sérii. Nesnestilený génius v podání Vojty Kotka bude řešit nové případy. Chybět samozřejmě nebude ani ZOO. Dějem zahýbou nové postavy, kterým život vdechli Veronika Žilková, Martin Preiss či Denisa Nesvačilová. Zábava a soutěžení v jednom balíčku, to jsou nové díly pořadů Máme rádi Česko a Inkognito. Nové hosty si do svých sedaček a křesel pozvou Honza Dědek a Jan Kraus. Šokující kauzy budeme rozkrývat prostřednictvím pořadu Případy Josefa Klímy. Uslyšíme i bzučák světové show Česko Slovensko má talent. V jedenácté řadě doplní ostřílené porotce (Jakub Prachař, Marta Jandová, Diana Mórová a Jaro Slávik) hostující porotci, a to např. Marián Čekovský, Ego, Štěpán Kozub či Vojta Dyk.

Napídka prima+ se rozroste nejen o Na vlnách Jadranu, ale i o komediální seriál ze školního a fotbalového prostředí Malá velká liga s Markem Němcem a Markem Lamborou. Další novinkou bude seriál Banáni odehrávající se v supermarketu. Mladý skladník (Cyril Dobrý) najde v zásilce banánů z Kolumbie přes sto kilo kokainu stamilionové hodnoty.

Pozadu nezůstali ani tematické stanice. „Rozmanitou vlastní tvorbu tentokrát nabídneme i na tematickém kanálu Prima COOL, kde uvedeme hned pět premiérových titulů od docureality Bez lítosti, talentového pořadu Partička Nová krev, až po zábavný pořad Mikýřova hysteorie českých dějin,“ prozradil generální ředitel skupiny Prima Marek Singer.

Jak to na tiskové konferenci skupiny Prima vypadalo, se můžete podívat ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací