Pohádkové odpoledne v Premiere Cinemas s filmem Zambezia

[singlepic id=2376 w=120 h=120 float=left]Objevte bájné ptačí město Zambezia i vy.

 

Animované dobrodružství plné ptačích pírek, odvahy a odvážných plánů vstoupí do kin v České republice 25. dubna 2012. Ovšem je šance navštívit Zambezii o nějaký ten den dříve, než s oficiální výpravou. Pohádkové odpoledne v Premiere Cinemas 21. 4. 2013 nabízí nejen 2D a 3D projekci pestrobarevného snímku, ale i soutěže, hry, malování na obličej a oblíbenou tombolu. Radovat se budete moci například z plyšových zvířátek nebo volné vstupenky do zábavného centra Koala Café.

Co: Pohádkové odpoledne s filmem Zambezia[singlepic id=3874 w=250 h=200 float=right]

Kdy: 21. dubna 2013

V kolik: 14:30 hod. 2D a 15:00 hod. 3D

Kde: Premiere Cinemas – Park Hostivař

 

Předprodej byl již zahájen.

Podrobnosti naleznete zde: Pohádkové odpoledne v Premiere Cinemas

 

[singlepic id=3886 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Zambezia:

Mladý sokol Kai se přes zákazy svého otce vydá na dobrodružnou výpravu do bájného ptačího města Zambezia, aby se stal členem prestižní letky chránící město před útoky nepřátel. Jeho otec se ho snaží zadržet, ale je lapen podlým ještěrem, který kuje pikle na přepadení Zambezie. Kai a jeho spřízněná duše Zoe budou muset použít všechny své síly, aby před ním toto jedinečné místo zachránili.

Režie: Wayne Thornley

Hrají: Jiří Mádl, Pavel Rímský, Jaroslava Kretchmerová, Oldřich Navrátil (český dabing)

Premiera v ČR: 25. 4. 2013 (HCE)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací