Dětská neděle s filmem Zambezia v CineStar

[singlepic id=891 w=120 h=120 float=left]Do Zambezie míří vícero cestovek.

Jestliže nebydlíte poblíž Prahy, ale i tak se chcete s mladým sokolem Kaiem a jeho kamarádkou Zoe do Zambezie podívat dříve a užít si přitom kopec legrace, je to možné. Kromě Premiere Cinemas (Dětské odpoledne) nabízí v neděli 21. dubna 2013 výlet do bájného města i multikino CineStar. Každý dětský divák si odnese domů drobný dáreček a zažije trochu adrenalinu v tombole o pohádkové ceny. Liberec, Mladá Boleslav, Plzeň, Praha (Černý Most i Anděl), Hradec Králové, Pardubice, Jihlava, Ostrava, Opava a Olomouc, ve všech těchto městech je pro vás Dětská neděle připravena.

Co: Dětská neděle s filmem Zambezia

Kdy: 21. dubna 2013 

Kde: CineStar ČR

Za kolik: dle platného ceníku (lze uplatnit kartu CineStar)

Podrobnosti: CineStar

 

[singlepic id=3886 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Zambezia:

Mladý sokol Kai se přes zákazy svého otce vydá na dobrodružnou výpravu do bájného ptačího města Zambezia, aby se stal členem prestižní letky chránící město před útoky nepřátel. Jeho otec se ho snaží zadržet, ale je lapen podlým ještěrem, který kuje pikle na přepadení Zambezie. Kai a jeho spřízněná duše Zoe budou muset použít všechny své síly, aby před ním toto jedinečné místo zachránili.

Režie: Wayne Thornley

Hrají: Jiří Mádl, Pavel Rímský, Jaroslava Kretchmerová, Oldřich Navrátil (český dabing)

Premiera v ČR: 25. 4. 2013 (HCE)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací