Seznamte se v multikině Cinema City Slovanský dům

[singlepic id=1510 w=120 h=120 float=left]O tu správnou atmosféru se postará projekce filmu Pařba na třetí.

 

[singlepic id=4247 w=320 h=240 float=right]Říká vám něco termín Speed Dating? Jedná se o rychlé rande. Tento moderní způsob seznamování jste mohli zaregistrovat v nejednom americkém filmu. Multikino Cinema City Slovanský dům a speed datingová agentura propojily svoje služby a připravily pro všechny nezadané speciální večer. Ve středu 29. května se budete moci v multikině kousek od Václavského náměstí seznámit, užít si tematicky laděné bingo, vychutnat si welcome drink a zhlédnout předpremiéru filmu Pařba na třetí. Předprodej byl již zahájen.

 

Co: Večer pro všechny nezadané s projekcí filmu Pařba na třetí

Kde: Multikino Cinema City Slovanský dům

Kdy: 29. května 2013 v 18:00 hodin

Podrobnosti: Cinema City Speed Dating

 

[singlepic id=3841 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Pařba na třetí:

Snímek „Pařba na třetí“ je třetí a poslední film komediální série režíséra Todda Phillipse, produkované společnostmi Warner Bros. Pictures a Legendary Pictures.

Tentokrát nebude žádná svatba. Nebude ani žádná rozlučka se svobodou. Co by se tedy mohlo pokazit?

Film „Pařba na třetí“ znovu spojil Bradleyho Coopera, Eda Helmse, Zacha Galifianakise a Justina Barthu v roli Phila, Stu, Alana a Douga. Do hereckého týmu se znovu vrací také Ken Jeong jako Mr. Chow, Heather Graham jako Jade, a Jeffrey Tambor jako Alanův otec Sid. K hvězdnému týmu se navíc nově přidal i John Goodman.

Režie: Todd Phillips

Hrají: Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Jeffrey Tambor, John Goodman, Ed Helms, Jamie Chung, Ken Jeong, Justin Bartha, Mike Tyson, Sondra Currie, Sasha Barrese, Gillian Vigman, Lela Loren, Melissa McCarthy, Heather Graham, Mike Epps, Deuandra T. Brown, Max Napolitano, Damion Poitier

Premiera v ČR: 30. 5. 2013 (Warner Bros)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací