Letní komedie Prázdniny s Broučkem se představuje první ukázkou

„Když máme vedle sebe někoho, koho máme rádi, je úplně jedno, kde zrovna jsme.“

Bára Poláková, Lukáš Příkazký a jejich filmové děti vyjedou na letní dovolenou k moři starým karavanem, kterému se říká Brouček. Jejich cesta ovšem nebude tak přímočará, jak by si možná přáli. Začátek jejich cesty nastiňuje krátký teaser trailer komedie Prázdniny s Broučkem.

„Chtěl jsem natočit ryze českou komedii pro celou rodinu. Film, ve kterém se každý divák v jedné z postav snadno pozná. Věřím, že se lidé k filmu budou rádi vracet, a že jim bude připomínat léto, i když venku bude zrovna mrznout,“ říká režisér Jiří Matoušek, který Prázdniny s Broučkem natáčel během loňského léta u řeky Berounky, v Kostelních Střímelicích a dalších místech s prázdninovou atmosférou.

Manželský pár ve filmu ztvární Bára Poláková a Lukáš Příkazký, který si s obytným vozem z roku 1972 během natáčení úžil svoje. Při návštěvě jedné z lokací jsme ho potkali ve chvíli, kdy na ramenou nosil těžkou kardanovou tyč. Během rozhovoru nám Lukáš Příkazký nejen prozradil, co to kardanová tyč je, ale i co vše s ní během filmování prožil a jak se mu spolupracovalo s ostatními kolegy. Dalších rolí se chopili Tomáš Jeřábek, Martin Sobotka, Pavel Zedníček, Marie Ludvíková, Pavel Nový či Michal Isteník, který se v komedii představí jako vesnický „vynálezce“.

Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 18. dubna 2024.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací