Jakub Prachař promluvil o dvojroli ve filmu Franta mimozemšťan i o natáčení v Brně

Na slavnostní premiéru dorazila i jeho filmová partnerka Tereza Ramba.

Režisér a scenárista Rudolf Havlík nás již několik let zásobuje snímky, jako jsou Po čem muži touží, Prezidentka, Bábovky či Ostrov. Tentokrát nás čeká komedie se sci-fi tematikou s názvem Franta mimozemšťan. Na slavnostní premiéru dorazil nejen představitel ústřední dvojrole Jakub Prachař, ale i celá řada dalších herců a tvůrců.

„Mám velmi rád sci-fi filmy. Vždycky mě bavily, vyrůstal jsem na E.T., a na všech dalších, které potom přišly, a tím, že mám rád komedii a humor, rozhodl jsem se, že tu sci-fi zkusím pojmout legračním způsobem, který je mi blízký. Myslím si, že od našeho filmu se dá očekávat zejména humor a situace, které pramení z toho, co by bylo, kdyby mimozemšťan omylem přistál místo v Americe v Čechách,“ svěřil se Rudolf Havlík.

Slavnostní premiéra Franty mimozemšťana se konala v multikině v centru Prahy, a tak trochu nadpřirozené promítání si nenechali ujít Tereza Ramba, Vasil Fridrich, Petra Hřebíčková, Filip Březina, Kateřina Marie Fialová či Jan Teplý. Nechyběl ani režisér snímku Rudolf Havlík. 

Všichni přítomní ale nejvíce vyhlíželi Jakuba Prachaře, který ztvárnil ústřední dvojroli, a to Frantu a Franťana. Během rozhovoru před slavnostním promítáním nám Jakub prozradil, jaký je mezi Frantou a Franťanem rozdíl. Promluvil i o fyzické náročnosti role, číru a natáčení v Brně. V závěru povídání promluvil o tom, zda věří v mimozemšťany. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE

Jak to na premiéře komedie Franta mimozemšťan vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací