Petra Hřebíčková a Uljana Donátová promluvily na premiéře filmu Matka v trapu o natáčení skorokomedie ze života

Ze stránek knihy na filmová plátna.

Do kin aktuálně vstoupila Matka v trapu. Ústřední role se chopila Petra Hřebíčková. Její Sylvie má dobré místo v reklamní agentuře, krásné děti a manžela známého malíře. Všichni jsou zvyklí, že Sylvie všechno vyřeší, ale ta jednoho dne řekne „dost“ a chce od všeho na chvíli utéct. Na premiéře snímku se sešla bohatá delegace.

Petra Hřebíčková, Lenka Vlasáková, Jana Švandová, Marek Němec, Bob Klepl, Valerie Vachková, Matyáš Svoboda, Anastázie Chocholatá, Uljana Donátová či Hana Hendrychová představili snímek divákům na slavnostním promítání v jednom z pražských multikin. Na herce i tvůrce čekal nejen červený koberec, blesky fotoaparátů a zájem fanoušků, ale i celá řada rozhovorů.

Během povídání nám Petra Hřebíčková prozradila, jaká její Sylvie je a co si máme představit pod sloganem „I ta nejlepší máma někdy potřebuje pauzu!“. Herečka dále promluvila o spolupráci s Lenkou Vlasákovou a uvedla, zda je film Matka v trapu i pro muže.

Snímek vznikl na motivy stejnojmenné knihy Uljany Donátové, jež je i spoluautorkou scénáře. Při příležitosti slavnostní premiéry jsme se úspěšné spisovatelky zeptali, jak přetvoření knihy do filmové podoby vypadá a co si máme představit pod pojmem „skorokomedie ze života“. Autorka nám také prozradila, co snímek nabídne mužům a zda by byla nakloněna filmovým zpracováním svých dalších knih.

Jak to na premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací