31. Český lev: Nedbal, Křenková, Geislerová, Issová, Bartoška, Germáni a další se prošli po červeném koberci

Filmové ceny, červený koberec a číslo 31 v hlavní roli.

Již 31. ročník předávání filmových cen Český lev se nesl ve znamení čísla 31. Moderátor galavečera Marek Eben oznámil, že většina předávajících v tomto roce oslavila nebo oslaví své 31. narozeniny. Na červeném koberci jsme proto mohli zahlédnout například Natalii Germani, Evu Burešovou, Elizavetu Maximovou, Kamilu Janovičovou, Agátu Kryštůfkovou či Lukáše Duy Anh Tran.

Pozvání na akci přijala celá řada dalších hostů, mezi kterými nechyběli Alice Nellis se synem, Klára Issová, Kordula Stropnická, Martina Babišová a Kryštof Bartoš, Eva Decastelo s Tomášem Třeštíkem, Eliška Křenková, Matěj Chlupáček, Denisa Barešová, Tomáš Jeřábek s Halkou Třešňákovou, Gabriela Heclová, Karel Havlíček s manželkou Adélou, Alžbeta Ferencová, Agnieszka Holland, Táňa Pauhofová, Martha Issová s Davidem Ondříčkem, Simona Peková, Václav Kopta a Simona Vrbická, Václav Neužil ml. a Lenka Neužil Stárková, Jana Bernášková s Rudolfem Merknerem, Jiří Bartoška, Michal Kern, Zuzana Stivínová, Jan Nedbal, Aňa Geislerová, Jana Plodková, Jiří Strach, Antonio Šoposki, Marika Šoposká, Oskar Hes a mnozí další. 

Výjimkou na pódiu v pražském Rudolfinu byla Jiřina Bohdalová, která sice letos nesfoukne 31 svíček na svém narozeninovém dortu, ale v roce 1931 se narodila. O atmosféru v sále se postarala skupina The Antagonists, v jejímž čele stojí skladatel, producent a také držitel čtyř Českých lvů Jan P. Muchow.

Jak to na červeném koberci a před fotostěnou vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu a videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací