Mikoláš Tuček uvede melodie z her League of Legends, Baldur’s Gate 3 či Mafia

Joysticky odložit a uši nastražit.

Koncert herní hudby GAMES v režii Filmové filharmonie jsme mohli poprvé navštívit v roce 2018. Vyslechnout si melodie z herních legend v podání velkého symfonického orchestru si posluchači oblíbili natolik, že je Filmharmonie zařazuje do svého repertoáru pravidelně. Další na nás čeká poslední dubnový víkend.

Program již čtvrtého pokračování koncertu herní hudby GAMES nabídne nejen oblíbené skladby, ale i několik novinek. Na 150 členů orchestru a pěveckého sboru zahraje ikonické znělky z The Elder Scrolls či League of Legends. Mezi novinkami najdeme Diablo 3 nebo Baldur’s Gate 3 bulharského autora Borislava Slavova, který Filmové filharmonii exkluzivně propůjčil své notové materiály. Chybět nebude ani česká stopa v podobě herních titulů, jako jsou Mafia I, Kingdom Come: Deliverance nebo Arma Reforger.

Tímto nadupaným programem všechny přítomné provede herní žurnalista Mikoláš Tuček, který ke koncertu GAMES již neodmyslitelně patří. O zábavu bude postaráno i mimo Dvořákovu síň, protože ve foyer se budeme moci potkat s cosplayery, kteří se se zájemci rádi vyfotografují.

Koncert GAMES Filmové filharmonie proběhne 27. dubna 2024 v pražském Rudolfinu pod vedením dirigenta Ondřeje Vrabce.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací