Britský hudební skladatel Ilan Eshkeri v Praze osobně uvedl svůj projekt Space Station Earth

Udržitelná móda i výprava do vesmíru.

Do Prahy zavítal britský hudební skladatel Ilan Eshkeri, který je autorem oceňovaných soundtracků k filmům Královna Viktorie a Hvězdný prach, akční adventuře Ghost of Tsushima či k sérii The Sims. Umělec do České republiky nedorazil s prázdnýma rukama, ale představil zde i svůj projekt Space Station Earth.

Ilan Eshkeri byl hlavní hvězdou zahajovacího večera Westfield Good Festival. Jak již název napovídá, festival se zaměřuje na udržitelnou módu i kosmetiku a přináší celou řadu kreativních workshopů. Při této příležitosti jsme se mohli podívat na planetu Zemi pěkně z nadhledu, a to přímo z orbity, protože projekt Space Station Earth propojuje živou hranou hudbu britského skladatele se záběry z mezinárodní vesmírné stanice. Autor hudby před projekcí uvedl, že některé záběry pořídili samy astronauti. Pozvaní diváci měli možnost vidět zkrácenou, přibližně hodinovou, verzi filmu.

Po projekci následoval koktejl a Q&A s Ilanem Eshkerim. Celým večerem provázela influencerka a modelka Jitka Nováčková s novinářem Petrem Šimůnkem. Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Červený koberec)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací