Filmové události #23/24: Budou nové Hunger Games a třetí Venom se představil v prvním teaseru

Nechybělo ani spoustu dalších trailerů a ukázek.

Chystá se nové knižní i filmové pokračování ságy Hunger Games. Poprvé se představil nový animák Zacka Snydera Twilight of the Gods. Čtvrtá řada The Morning Show má hereckou posilu. První teaser je tu pro třetí pokračování Venoma. Nový trailer má i Vetřelec: Romulus. Ve snímku Piece by Piece převypráví kostičky lego životní příběh zpěváka Pharrella Williamse. A krátký klip na oslavu národního dne nejlepších přátel si připravili tvůrci Deadpoola & Wolverina.

#23/24

Suzanne Collins, autorka uznávané knižní řady Hunger Games adaptované do úspěšné filmové série, v uplynulém týdnu oznámila, že připravuje další novelu z toho utopistického světa. Román, na kterém pracuje, má být sequelem zabývajícím se osudem mladého Haymitche, mentora Katniss a Peeta, který se stal historicky druhým vítězem Hladových her z dvanáctého kraje. Kniha se má točit kolem jeho účasti v Hladových hrách, což je příběh, který mnozí fanoušci už nějakou dobu požadují. Zároveň s oznámením knižního sequelu bylo oznámeno, že se mu dostane i filmového zpracování.

V úplně prvních fotografiích se představil animovaný seriál Twilight of the Gods z dílny režiséra Zacka Snydera a jeho manželky producentky Deborah Snyder. Kreslený pořad se má zabývat norskou mytologií, severskými bohy a událostmi, které vedli ke zničení Midgardu a Asgardu a smrti mnohých prominentních božstev. Epický animák odstartuje na Netflixu 2. srpna.

Hereckou posilu bude mít čtvrtá řada seriálu The Morning Show. Tvůrci oznámili, že k ansámblu, kterému vévodí Jennifer Aniston a Reese Witherspoon, se nově přidá i francouzská herečka Marion Cotillard. Zahrát by si měla Celine Dumont, důvtipnou operátorku ze slavné evropské rodiny. Čtvrtá řada The Morning Show vstoupí na Apple TV+ v listopadu 2024.

První teaser nabídlo třetí pokračování marvelovky Venom. Zároveň s ním byl také odhalen podtitul Poslední tanec. Mimozemský symbiont Venom a jeho hostitel investigativní novinář Eddie Brock se ve svém nejnovějším pokračování už na konci letošního října. Po boku Toma Hardyho v hlavní roli se pak objeví Juno Temple, Chiwetel Ejiofor nebo třeba Rhys Ifans a mnozí další.

Trailer tu je také k sequelu z hororové sci-fi řady Vetřelec. Snímek Vetřelec: Romulus se zaměřuje na skupinu mladých lidí ze vzdáleného světa, která je nucena čelit jedné z nejděsivějších a nejničivějších forem života ve vesmíru. V kinech bude nový Vetřelec řádit už od poloviny srpna.

Ve snímku Piece by Piece převypráví tvůrci životní příběh zpěváka Pharrella Williamse pomocí kostiček lego. A v prvním klipu nabídli malou ochutnávku z této neotřelé biografie. Na velká plátna vstoupí snímek 17. října.

A na závěr tu máme Deadpool & Wolverine. Tvůrci očekávané marvelovky si připravili krátký nový spot v rámci oslav národního dne nejlepších přátel, který padá na 8. červen. Klip se zaměřuje na neobvyklé přátelství mezi titulními anti-hrdiny, které sahá až do dlouholeté historie v komiksech. Do kin se tato dvojice chystá už v druhé půlce července.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací