Plakáty Jak vycvičit draka 2 a Rio 2

[singlepic id=4838 w=120 h=120 float=left]Tak tohle je Blp. 9 měsíců v roce tu prší a zbývající 3 padají kroupy.

 

Uplynulo pět let od doby, kdy Škyťák a Bezzubka úspěšně sjednotili draky a Vikingy na ostrově Blp. Mezitím, co zbytek party vyzývají jeden druhého v závodech draků (nový ostrovní oblíbený kontaktní sport), naše nerozlučná dvojice brouzdá oblaky, prozkoumává dosud nezmapovaná místa a objevuje nové světy. Jedno z jejich dobrodružství ovšem odhalí tajnou ledovou jeskyni, která je domovem stovky nových divokých draků a tajemného Dračího jezdce. Dva kamarádí se tak ocitají v centru boje o zachování míru. Nyní se Škyťák a Bezzubka musí společně postavit za to, čemu věří a přitom zjišťují, že pouze spolu mají moc změnit budoucnost draků i lidí. Jak vycvičit draka 2 vstupuje do našich kin 19. června 2014.

Dnešní druhý animák Rio 2 nás zavede do slunného Rio de Janeira. Blu, Jewel a jejich tři děti mají perfektní život v magickém městě. Jewel se však rozhodne naučit děti žít jako opravdoví ptáci. Společně se vydají do Amazonie, kde se Blu snaží zapadnout mezi nové sousedy a obává se, že přijde o Jewel a děti na úkor volání divočiny. Písničkami prošpikované Rio 2 přiletí do kin 10. dubna 2014.

 

Plakát Jak vycvičit draka 2 (How to Train Your Dragon 2):

[singlepic id=6140 w=400 h=680 float=center]

 

Plakát Rio 2:

[singlepic id=6141 w=400 h=680 float=center]

(Zdroj: impawards.com)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací